Μετά το #KikiChallenge ήρθε το #KoalaChallenge! Το νέο trend που τρέλανε στα social media! (pics)

30B8C776-359A-4C0E-A7A3-9B552D824DFD

Μία από τις πρόσφατες… τρέλες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι το «Koala Challenge». Οι συμμετέχοντες είναι δύο. Ο ένας πρέπει να σκαρφαλώσει στο σώμα του άλλου, αλλάζοντας συνεχώς θέσεις και διατηρώντας την ισορροπία του για να μην πέσει στο έδαφος.

Το νέο αυτό trend ξεκίνησε από τις παραλίες της Αυστραλίας και έχει γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλές τους τελευταίους μήνες.

Ο δημιουργός του πρέπει να εμπνεύστηκε από τις κινήσεις που κάνουν τα κοάλα για να σκαρφαλώσουν σε δέντρα.

Μην σαν ξεγελούν τα πλάνα των βίντεο, όμως, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη δοκιμασία, που απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και αντοχή… ειδικά αν είναι γυναίκα αυτή που προσπαθεί να κρατήσει έναν άντρα πάνω της.

Τα πράγματα δεν είναι δύσκολα μόνο για όποιον κρατά τον άλλο, όμως, αλλά και για εκείνον που κάνει το… κοάλα, καθώς πρέπει να διαθέτει δύναμη και πολύ καλή ισορροπία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο netakias.com

Οι κανόνες αναφέρουν πως εάν ένας από τους δύο συμμετέχοντες πέσει στο έδαφος, τότε αυτομάτως αποτυγχάνει στο τεστ και η δοκιμασία πρέπει να ξεκινήσει πάλι από το μηδέν

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.