Γιάννα Παπαδάκου «Φως στην υπόθεση #NOVARTIS » #CHECKPOINT_ALPHA | 19/01/2019

Φως στην υπόθεση NOVARTIS, με μια συγκλονιστική μαρτυρία πρώην στελέχους της εταιρείας, ρίχνει, αυτό το Σάββατο, η εκπομπή «Checkpoint Alpha» με τη Γιάννα Παπαδάκου.

Το πρώην στέλεχος περιγράφει τις σχέσεις της εταιρείας με αξιωματούχους και τον ρόλο τού τότε Διευθύνοντος Συμβούλου, Κώστα Φρουζή, αλλά και τις αθέμιτες μεθόδους, προκειμένου η εταιρεία να επικρατήσει στο χώρο του φαρμάκου την επίμαχη εκείνη περίοδο, ως το 2014. Αναφέρεται, επίσης, στη σχέση του Κώστα Φρουζή με τον Κώστα Μανιαδάκη, ο οποίος μετά την απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μετατράπηκε από προστατευόμενο μάρτυρα σε κατηγορούμενο για την υπόθεση, σύμφωνα και με τα νέα στοιχεία που κατέθεσε ο δεύτερος προστατευόμενος μάρτυρας, Μάξιμος Σαράφης.

Η εκπομπή αποκαλύπτει το έγγραφο της Εισαγγελίας για την απαγόρευση εξόδου του Νίκου Μανιαδάκη στο οποίο αναφέρονται οι αιτιάσεις για την απόφαση αυτή.
Αποκαλυπτικός και ο συνήγορος του Νίκου Μανιαδάκη, Θεόδωρος Μαντάς, ο οποίος, εκτός από τις απόψεις του πελάτη του, δηλώνει ότι οι Αρχές τού πρότειναν να αποποιηθεί της αστυνομικής προστασίας, ενόψει και του ταξιδιού στο εξωτερικό.

Τέλος, ο νομικός Παύλος Σαράκης, ο οποίος είναι συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων που έχουν καταθέσει στις Αμερικανικές Αρχές, εκτός από τις θέσεις του για τη νέα τροπή που πήρε η υπόθεση, μετά την Πρωτοχρονιά, εκφράζει την εκτίμησή του και για τις εξελίξεις μέσα στο 2019.

NOVARTIS,ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ,ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ,ΜΑΞΙΜΟΣ ΣΑΡΑΦΗΣ,ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ,ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ,ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.