Σημίτης και βουλευτής της ΝΔ ομολογούν ότι ο Μητσοτάκης θα φέρει το ΔΝΤ/ESM (πάλι)

Σημίτης και βουλευτής της ΝΔ ομολογούν ότι ο Μητσοτάκης θα φέρει το ΔΝΤ/ESM για να καλύψει την μείωση φόρων στους πλούσιους ρίχνοντας τα βάρη (πάλι) στους Ελληνες

</dt>
<dd class=

.

Ο μοναδικός άξονας του προγράμματος Μητσοτακη, εκτός από το να πλουτίσει την Siemens και την uber με τα ηλεκτρικα αυτοκίνητα και ταξί, είναι η μείωση φόρων στους πλουσιους, την οποία θα την καλύψει με φόρο 9% από το πρώτο ευρώ, ακομη και στους ανέργους, και επειδη ειναι προφανές ότι τα λεφτά που θα γινουν πισίνες και χαβιάρι, δεν καλύπτονται από την καθημαγμενη μεσαία τάξη, ήδη βουλευτές της ΝΔ και Σημιτης εχθες, προετοιμάζουν το έδαφος για νέο δανεισμό από το ΔΝΤ/ESM που φυσικά θα κληθούν να πληρώσουν παλι οι Ελληνες Θυμίζουμε οτι κλείνοντας την τοποθέτησή της στην Βουλή, στις 17 Δεκεμβρίου η βουλευτης της ΝΔ κα Μάρκου εκτός του ότι χαρακτήρισε επί της ουσίας κλειστές τις τράπεζες, προανήγγειλε την επιστροφή του ΔΝΤ στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η χώρα αδυνατεί να βγει στις αγορές, τόνισε: «Μέχρι να ξανά έρθει το ΔΝΤ, αλλά τότε ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι δεν θα είναι κυβέρνηση και φαντάζεται ότι θα παρακολουθεί από την εξέδρα πετώντας πέτρες». Και κατέληξε λέγοντας: «Λοιπόν σας έχω νέα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κερδίσει μία άνετη αυτοδυναμία και θα σταθεροποιήσει την χώρα και η πλειοψηφία που θα έχει θα είναι συμπαγής, σταθερή και μακροχρόνια».

Ο μοναδικός άξονας του προγράμματος Μητσοτακη, εκτός από το να πλουτίσει την Siemens και την uber με τα ηλεκτρικα αυτοκίνητα και ταξί, είναι η μείωση φόρων στους πλουσιους, την οποία θα την καλύψει με φόρο 9% από το πρώτο ευρώ, ακομη και στους ανέργους, και επειδη ειναι προφανές ότι τα λεφτά που θα γινουν πισίνες και χαβιάρι, δεν καλύπτονται από την καθημαγμενη μεσαία τάξη, ήδη βουλευτές της ΝΔ και ο Σημιτης εχθες, προετοιμάζουν το έδαφος για νέο δανεισμό από το ΔΝΤ/ESM που φυσικά θα κληθούν να πληρώσουν παλι οι Ελληνες

Θυμίζουμε οτι κλείνοντας την τοποθέτησή της στην Βουλή, στις 17 Δεκεμβρίου η βουλευτης της ΝΔ κα Μάρκου εκτός του ότι χαρακτήρισε επί της ουσίας κλειστές τις τράπεζες, προανήγγειλε την επιστροφή του ΔΝΤ στην Ελλάδα με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στηλιτεύοντας το γεγονός ότι η χώρα αδυνατεί να βγει στις αγορές, τόνισε: «Μέχρι να ξανά έρθει το ΔΝΤ, αλλά τότε ο κ. Τσίπρας ξέρει ότι δεν θα είναι κυβέρνηση και φαντάζεται ότι θα παρακολουθεί από την εξέδρα πετώντας πέτρες».

Και κατέληξε λέγοντας: «Λοιπόν σας έχω νέα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κερδίσει μία άνετη αυτοδυναμία και θα σταθεροποιήσει την χώρα και η πλειοψηφία που θα έχει θα είναι συμπαγής, σταθερή και μακροχρόνια».

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.