Στο ΕΣΡ ξέχασε ότι ορκίστηκε εις το Σύνταγμα κι ουχί στην τριανδρία Μητσοτάκη-Βενιζέλου-ΣΚΑΪ; Ναι;

Τι κάνει το ΕΣΡ μπροστά στις αθλιότητες του Σκάι; Σιωπά επειδή ο πρόεδρος του είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Βενιζέλου;

Το άρθρο 15 παράγραφος 2 του Συντάγματος ορίζει σαφώς – και μάλιστα την διάταξη αυτή την είχε εισηγηθεί ο Βαγγέλης Βενιζέλος ως εισηγητής της πλειοψηφίας τότε – ότι το έθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης είναι ανεξάρτητη αρχή που ασκεί άμεσο έλεγχο επί των ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Ο Σκάι, ιδίως τις τελευταίες ώρες, με την χυδαιότητα και τις συκοφαντίες του έχει παραβιάσει κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Έχει καταντήσει ένα Τρολ χυδαιότητας στην υπηρεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, δηλαδή της Νέας Δημοκρατίας

Τι άραγε κάνει το ΕΣΡ έθνικό συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασής; Διακοπές στις παραλίες του Φαλήρου; Και δεν σκέφτεται ο πρόεδρος του, άλλοτε διαπρεπης Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, τις ευθύνες του για αυτή την αβελτηρία; Δεν σκέφτεται δηλαδή ότι είναι πάρα πολύ εύκολο να κατηγορηθεί για αυτή την αβελτηρία επειδή κάποτε στο παρελθόν συμπαθούσε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Αν κάνουμε λάθος ας μας διαψεύσει – καθώς και στο ότι ο βασικός εισηγητής του να γίνει αυτός πρόεδρος του ΕΣΡ ήταν ο Βαγγέλης Βενιζέλος, και με αυτόν συμφωνήσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Και εδώ εάν κάνουμε λάθος, ας βγει να μας διαψεύσει.

Κύριε πρόεδρε του ΕΣΡ δεν είναι μόνο ότι με αυτή την απραξία του ΕΣΡ απαξιώνετε τον εαυτό σας. Τίθεται θέμα, επιπλέον, άλλων ευθυνών, επειδή ο Σκάι με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί υπονομευτικά για αυτό τούτο το δημόσιο συμφέρον.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.