ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΜΗΤΟΣΤΑΚΗΣ που έχει έριξε κανόνι €200εκ στην και δανείστηκε ακόμη €25εκ δεν ξέρει ότι οι Τράπεζες κουρεύουν έως 95% ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΠΟΤΕ…

8046DF34-4BD9-414D-B17D-35D6FEE144BF

Ο Κυριακος Μητσοτάκης δεν φταίει. Σας το λέω ειλικρινά. Από μικρός δεν εχει πληρώσει ούτε τα πατατάκια που έπαιρνε από το περίπτερο, αν πήγαινε στο περίπτερο και δεν έστελνε την δούλα.

Οταν μεγάλωσε δεν ήξερε, παρά τα πτυχία του, οτι έπρεπε να πληρώσει το τηλεφωνικό κέντρο στην Siemens. Δεν ήξερε οτι πρέπει να πληρώσει το δάνειο του ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ. Ο Κυριακος Μητσοτακης εχει πιστολιάσει €200εκ στην Νεα Δημοκρατία, και δανείστηκε ακόμη €25εκ το 2017 για να πληρώσει άγνωστες δαπανες μπας και κερδίσει τις εκλογές, ωστε να μην πληρώσει κι αυτα.

Ετσι δεν γνωρίζει οτι τα τελευταία χρονια, όλες οι Τράπεζες κουρεύουν τα κόκκινα δάνεια έως 95%, για τους αγρότες ακομη κι 100% !!!

Αλλα ξερουμε οτι νεοφιλελεύθεροι και οι Ακροδεξιοι, οπως ο Μητσοτακης, δεν θέλουν από την πλεμπα να ρυθμίζει τα δάνεια της ωστε να την εχει διαρκώς σε ομηρία από τύπους οπως οι καταδικασμένοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ

Πως θα πετύχετε «κούρεμα» έως 60% σε 120 δόσεις για τα δάνεια της πρώην ΑΤΕ

Χρωστάτε σε Τράπεζα; Κάντε κούρεμα από 50% έως 80% για καταναλωτικά και στεγαστικά δάνεια!

ΚΟΥΡΕΜΑ των Αγροτικών Δανείων!Δεν θα το δείτε σε κανένα ΜΜΕ

Κούρεμα για 81.000 δάνεια του πρώην ΟΕΚ – Όλη η διαδικασία υποβολής της αίτησης

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι οφειλέτες των τραπεζών που δεν μπορούν να αποπληρώσουν τα χρέη τους και έτσι, κυρίως μέσω πιστωτικών καρτών, δίδοντας στις τράπεζες ένα ελάχιστο μέρος του ποσού, τα πιστωτικά ιδρύματα έρχονται να προτείνουν στους πολίτες που τους οφείλουν πρόταση αποπληρωμής με γενναίο κούρεμα του υπολοίπου ποσού το οποίο μπορεί να φτάσει ως και το 95%.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με την εφημερίδα το Βήμα, ειναι Τράπεζα, που θα αποστείλει μέσα στο επόμενο διάστημα επιστολές στους πελάτες της με συνολικό χρέος 1,5 δισ. ευρώ για την αποπληρωμή μικρού μέρους του ποσού που οφείλουν.
Το ποσό αυτό θα μπορέσουν να το αποπληρώσουν σε έξι δόσεις, ενώ οι τόκοι με τους οποίους επιβαρύνονται θα διαγραφούν.
Οι οφειλέτες θα έχουν το δικαίωμα είτε να δεχθούν την πρόταση που θα λάβουν, είτε με δική τους επιστολή να απαντήσουν με νέα πρόταση βάσει των οικονομικών τους στοιχείων.
Στην περίπτωση που οι οφειλέτες δεν απαντήσουν ή δεν κάνουν κάποια κίνηση τότε θα χαρακτηρίζονται μη συνεργάσιμοι και οι τράπεζες θα κινούν εναντίον τους τις νόμιμες διαδικασίες.

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.