Οι Πατριώτες Αλέξης και Πάνος και οι Γερμανοτσολιάδες – ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ!

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Διάγράφονται χρέη-οφειλες 150.000 ασφαλισμένων, ύψους περίπου 3δις ευρώ, σε ΙΚΑ και ΟΑΕΕ.

Την ιδια στιγμή η ανθελληνική Ακροδεξια της Νεας Δημοκρατίας, παρακαλάει τους Γερμανούς να είναι σκληροί με την Ελλάδα, για να μην κάνει κακό στην συνοχή του κόμματος του

 

Καταλαβαίνεις την διαφορά του πατριώτη από τον γερμανοτσολιά;

 

 

Σύντομα θα δοθεί, υπό προϋποθέσεις,  η δυνατότητα να διαγραφούν χρέη σε περίπου 150.000 ασφαλισμένους που βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμη με κατασχέσεις, λόγω αμφισβητούμενων χρεών προς τον ΕΦΚΑ.

Ποιους αφορά το θέμα

Πρόκειται για χρέη, κάποια από τα οποία έχουν ήδη βεβαιωθεί πριν από τη λειτουργία του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης, σε ασφαλισμένους οι οποίοι  βρίσκονταν παράλληλα στα μητρώα δύο ή περισσότερων Ταμείων για το ίδιο ή παρεμφερές αντικείμενο απασχόλησης.

Τι θα πρέπει να πληρώσετε

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαγραφή του χρέους θα είναι η καταβολή του συνόλου των εισφορών σε έναν από τους δύο ασφαλιστικούς φορείς. Θα διαγράφονται όμως οι  επιβαρύνσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω παλαιότερων δυσμενέστερων ερμηνειών νόμων.

Ποιά περίοδο αφορά η απαλλαγή

Όπως αναφέρει το σχετικό σχέδιο νόμου, βεβαιωμένες ή μη οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, οι οποίες δημιουργούν εύλογη αμφιβολία αν υπάγονται ή όχι σε καθεστώς παράλληλης ασφάλισης (σε δύο ή περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία)  δύνανται να διαγραφούν και οι ασφαλισμένοι να απαλλαγούν. Η απαλλαγή αυτή θα αφορά το χρονικό διάστημα έως 31 Δεκεμβρίου 2016.

Ποιοί θα κρίνουν το θέμα σας

Τα αιτήματα θα κρίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες των πρώην Ταμείων που έχουν υπαχθεί στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης. Παράλληλα, θα υπάρχει γνωμοδότηση και από το Συμβούλιο Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με δυό λόγια

Αν σας πουν ότι όλα αυτά γίνονται τώρα γιατί το κλίμα μυρίζει εκλογές, μην σας πειράξει… Περιμένετε το νόμο και πηγαίνετε για ρύθμιση της απαλλαγής σας. Μετά ψηφίστε όποιον θέλετε…

πηγη: economico.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.