ΑΜΠΕ ΛΑΛΕ‼️Εξαφάνιση του Στουρνάρα-Η Τράπεζα της Ελλαδος ούτε λέξη για το Eurogroup που εβγαζε Δελτία Τύπου ακόμη και για τη σύζυγό του διοικητή της‼️


Έχουν περάσει ώρες, από την κύρωση της συμφωνίας του Eurogroup, έχουν αναφερθεί σ΄αυτήν όλα τα διεθνή ΜΜΕ, αλλά ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, παραμένει άφαντος και άφωνος.

Ούτε μισό σχόλιο, δεν έχει κάνει ο Γιάννης Στουρνάρας, για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους και την ιστορική συμφωνία που επετεύχθη, πράγμα που από μόνο του μπορεί να θεωρηθεί έως και… παρεξηγήσιμο.

Η σοβαρότητα των εξελίξεων είναι τέτοια, που είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργο το γεγονός πως ο διοικητής της ΤτΕ, δεν έχει χαιρετίσει, όπως του επιβάλει ο θεσμικός του ρόλος, την έκβαση του χθεσινού Eurogroup.

Πολλαπλά απαράδεκτο, αν θυμηθεί κάποιος τις φορές που η Τράπεζα της Ελλάδος, είχε εκδώσει δελτίο Τύπου, για τη σύζυγο του ίδιου της του διοικητή, επιδεικνύοντας εξαιρετικά αντανακλαστικά και χρησιμοποιώντας έναν επίσημο θεσμό για τις προσωπικές του υποθέσεις, ειδικά όταν αυτές ερευνώνται από τη δικαιοσύνη…

Προφανώς δεν τίθεται γραφειοκρατικό ζήτημα για την έκδοση ενός δελτίου Τύπου, ίσως όμως τίθεται ζήτημα επιλογών για το τι ακριβώς θέτει ως προτεραιότητα ο κ. Στουρνάρας και κατά πόσο τα κίνητρά του είναι αγνά.

Η ΤτΕ από την άλλη μεριά, έχει βγάλει ανακοίνωση για το ταξιδιωτικό ισοζύγιο πληρωμών αλλά όχι για κάτι τόσο ασήμαντο όσο το τέλος των μνημονίων για τη χώρα.

Αλλά είπαμε, τα σοβαρά με τα σοβαρά και τα αστεία με τα αστεία, για την έξοδο της Ελλάδας από τα προγράμματα πρέπει να μιλήσει όχι για τη σύζυγό του.

Αν χρειαζόταν να πάρει θέση για την σύζυγό του και τις… δήθεν πλεκτάνες που τους στήνονται οικογενειακώς θα είχε τοποθετηθεί σε χρόνο ντετέ.

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.