«Η Ελλάδα έχει την υψηλότερη απορρόφηση κονδυλίων» δήλωσε η Ευρωπαία Επίτροπος Corina Creţu @CorinaCretuEU

Corina Creţu @CorinaCretuEU @EU

Για άλλη μία φορά επιβεβαιώνεται η επιτυχία της κυβέρνησης Τσίπρα στην απορρόφηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων και καταρρίπτονται οι μύθοι της ΝΔ.

«Η Ελλάδα μπορεί να είναι περήφανη. Έχει την υψηλότερη απορρόφηση κονδυλίων για την περίοδο 2014-2020» τόνισε η Επίτροπος Περιφερειακής Ανάπτυξης Κορίνα Κρέτσου απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζήτησε να μην κοπούν χρήματα από τα προγράμματα συνοχής και η Επίτροπος απάντησε μεταξύ άλλων: «κανείς δε συμφωνεί με τις μειώσεις, όντως.

Με την περίπτωση της Ελλάδας καθώς γνωρίζετε, λάβαμε αυτά τα έκτακτα μέτρα κι έτσι σήμερα, η Ελλάδα μπορεί να είναι περήφανη για την απορρόφηση κονδυλίων στην περίοδο 2014-2020.

Χάρη στη δουλειά και της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης, χάρη στο Συμβούλιο και χάρη στην Επιτροπή, η Ελλάδα έχει την υψηλότερη απορρόφηση κονδυλίων για την περίοδο 2014-2020. Και για την Ελλάδα και για την Ισπανία και για την Πορτογαλία λοιπόν, η εμπειρία μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε ευέλικτοι».

1 thoughts

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.