ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΒΑΤΕΡΛΩ για Μητσοτάκη-Αντί για αυτοδυναμία, ιδρώνει ακόμη και για την πρωτιά!

 

netakias

Επειδή τα Ελληνικά ΜΜΕ δεν έχουν σχέση με την δημοσιογραφία, αλλά πουλάνε την γνώμη τους, στα εκάστοτε συμφέροντα που εκπροσωπούν, δεν πρόκειται να σας πουν την αλήθεια, πόσο μάλλον τι έβγαλε η τελευταία δημοσκόπηση.

Εβγαλε λοιπόν πρώτη την ΝΔ, αλλά τι «πρωτιά» είναι αυτή;

Α. Η ΝΔ έχει συσπείρωση 80% δηλαδή, «έπιασε ταβάνι», ακόμη κι αν ανέβει στο 100% (δεν συμβαίνει ποτέ) μιλάμε για ένα περιθώριο +20% επιπλέον. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συσπείρωση μόλις 40%, ακόμη και με «κατεβασμένα τα χέρια» να πάει στις εκλογές, έχει περιθώριο το ελάχιστο +40% να πάει στο 80% ή +60% (είπαμε ότι δεν γίνεται) για να πάει στο 100%. Η σύγκριση και μόνον είναι απογοητευτική για την ΝΔ

Β. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ακόμη στην αντιπολίτευση, δεν έχει αναλάβει καμία ευθύνη κι έχει καταφέρει να τον περνάει ο «κανείς».

Γ. Για το θέμα της αλήθειας, με όλα τα ΜΜΕ να έχουν 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα FAKE NEWS κατά της κυβέρνησης και υπερ του Κούλη, κι όμως πάλι τον περνάει ο…»κανείς». Ο άνθρωπος και η ηγετική του ομάδα είναι αποτυχία, όταν πχ την μια χρονιά καταψηφίζεις το έκτακτο επίδομα και την επόμενη το υπερψηφίζεις

Δ. Ο Κούλης χάνει σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και σε όλες τις ιδεολογικές καταβολές των ανθρώπων του δείγματος. Φυσικό αποτέλεσμα της πολιτικής των απολύσεων, των μειώσεων μισθών, της εργασιακής ανασφάλειας, κατάργησης του 8ωρου, καταφέρνει να χάνει ακόμη και στις κοινωνικές ομάδες που λεει ότι εκπροσωπεί, αυτοαπασχολούμενους και μισθωτούς του Ιδιωτικού Τομέα!