ΔΙΚΑΙΩΣΗ-Η συνέντευξη Ρέγκλινγκ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ το olympia.gr και ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τους διεφθαρμένους που μιλούσαν για 200δις!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

γράφει ο netakias

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ του Ρέγκλινγκ!

Αφού βλέπει ότι πλέον η αριστερή παρένθεση έχει αποτύχει και το άλογο Μητσοτάκης που πόνταραν βγήκε…παλτό, ανακρούει πρύμναν και από τα «200δις ζημιά της διαπραγμάτευσης» που είχε πει στον ΣΚΑΪ (που αλλού), ως επίδοξος Σώρρας της ΕΕ, «έπεσε» στα 86δις!

Τι γράφαμε λοιπόν, μόνον στο Olympia από το 2011 και δεν σας είπε κανένας έγκυρος, MEGA, SKAI, NERIT κτλ;

Οτι ο Παπανδρέου κι ο καταδικασμένος Παπακωνσταντίνου είχαν αφήσει μαύρη τρύπα ύψους ~80δις στο 2015!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ H δήθεν “καταστροφική διαπραγμάτευση” βγάζει σήμερα την Ελλάδα από τα μνημόνια.

Και τι μάθαμε τον Φεβρουάριο του 2017 από την αξιολόγηση του εκτελεστικού διευθυντή του ΔΝΤ για την Ελλάδα; Οτι «Μετά τον Ιούνιο του 2014 το πρόγραμμα εκτροχιάστηκε» («After June 2014, the program went irretrievably off track»), όπως είχαν εκτροχιαστεί και όλα τα προηγούμενα προγράμματα, λόγω «λάθους συντελεστή» των οικονομικών δολοφόνων.

Και τι έκανε τότε ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που δεν μπορούσαν να κλείσουν την μαύρη τρύπα των ~80δις; Δραπέτευσαν από την κυβέρνηση κι άφησαν την μαύρη τρύπα να καταπιεί τον Αλέξη Τσίπρα, στο σχέδιο της «αριστερής παρένθεσης»

«Εάν η κυβέρνηση στην Αθήνα εφαρμόσει όλες τις εναπομείνασες μεταρρυθμίσεις αποφασιστικά, μπορεί η Ελλάδα να βγει επιτυχώς από το πρόγραμμα του ΕΜΣ τον Αύγουστο του 2018».

Ο κ. Ρέγκλινγκ, μιλώντας σε εκδήλωση που διοργανώθηκε απόψε στο Άαχεν χαιρέτισε την αναπτυξιακή στρατηγική που παρουσίασε η Ελλάδα στο τελευταίο Eurogroup, έκανε λόγο για «εντυπωσιακές προσπάθειες προσαρμογής»

Φυσικά δεν πρόκειται ποτέ κανείς Ευρωπαίος να παραδεχθεί τα εγκλήματα εις βάρος των Ελλήνων, αλλά και αυτές οι «κρίσεις ειλικρίνειας» μας είναι υπεραρκετές για να αποδείξουμε τα αυτονόητα.

Ειπε λοιπόν ο Ρεγκλινγκ:

«Πρώτον, η οικονομία της Ελλάδας είχε πολύ πιο βαθιά ριζωμένα προβλήματα από ό,τι οι άλλες χώρες σε πρόγραμμα. Δεύτερον, η χώρα υπέφερε από μια πολύ πιο ασθενή δημόσια διοίκηση από ό,τι τα άλλα κράτη-μέλη του ευρώ. Και τρίτον, η κυβέρνηση το πρώτο εξάμηνο του 2015 προχωρούσε με τον τότε υπουργό Οικονομικών (σ.σ. Γιάνη) Βαρουφάκη στη λάθος κατεύθυνση: σημαντικές μεταρρυθμίσεις ανακλήθηκαν και κατεβλήθη προσπάθεια να σταματήσει το συμφωνηθέν μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα. Ως αποτέλεσμα, έπεσε η ελληνική οικονομία και πάλι σε ύφεση.

Το «Grexit» ξαφνικά έγινε ρεαλιστικό σενάριο. Η Τράπεζα της Ελλάδος εκτιμά ότι αυτός ο λάθος δρόμος κόστισε στην Ελλάδα 86 δισεκατομμύρια ευρώ. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2015, όμως, η κυβέρνηση επέστρεψε στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων», ανέφερε ο επικεφαλής του ΕΜΣ.

Κοίτα όμως σύμπτωση που αυτός «ο λάθος δρόμος» είναι το ίδιο ποσό που από το 2011 μιλούσε ο καταδικασμένος Γιώργος Παπακωνσταντίνου στο βίντεο:

Ανάμεσα στα ΜΜΕ των #FAKEnews μόνο στο olympia.gr θα διαβάζετε ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

Ρέγκλινγκ 23/6/2016 : «Δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος να το υπολογίσει κανείς. Γνωρίζω ότι η ΤτΕ έχει υπολογίσει ένα ποσό ύψους 80 δις ευρώ αν δεν κάνω λάθος. Θα μπορούσε κανείς να σταθεί και στις προβλέψεις για την ανάπτυξη, που πριν αλλάξει η κυβέρνηση, η εκτίμηση του ΔΝΤ το Δεκέμβριο του 2014, είναι δημοσιοποιημένη, μιλούσε για ανάπτυξη στην Ελλάδα 2,5% το 2015 και 3,5% το 2016. Άρα αυτό αθροιστικά μας κάνει ανάπτυξη 6%. Αντιθέτως, αυτά τα δύο χρόνια είχαμε μικρή ύφεση, αυτό θα μπορούσε επίσης να μετρηθεί για να υπολογίσεις το κόστος. Έξι μονάδες του ΑΕΠ, άρα αυτό κάνει  περισσότερο από 100 δις ευρώ. Όπως είπα δεν υπάρχει επιστημονικός τρόπος, αλλά το κόστος ήταν πολύ μεγάλο.»

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.