Αποκαλύπτουμε την μάστιγα της παράταξης και εκπρόσωπο των νταβατζήδων…Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο διαχρονικός υπηρέτης της διαπλοκής Κυριάκος Μητσοτάκης φιγουράρει σήμερα σε πρωτοσέλιδα τα οποία αποκαλύπτουν ότι είναι αχυράνθρωπος υπόδικού ολιγάρχη. Δεν μας προξενεί καθόλου εντύπωση.

 

Ο βίος και πολιτεία του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και όλου του συστήματος Μητσοτάκη, ήταν η προσκόλληση σε μία παράταξη την οποία ουδέποτε υπερασπίστηκε, αλλά αντίθετα την χρησιμοποίησε για να υπηρετήσει τα αντεθνικά συμφέροντα που τον προωθούσαν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα.

Βλέποντας λοιπόν το σύστημα Μητσοτάκη παρέα με υποτιθέμενους πολιτικούς αντιπάλους να επιτίθεται λυσσαλέα κατά του Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλου, οφείλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Ας θυμηθούμε λοιπόν ποια η συνεισφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παράταξη, από την πρώτη στιγμή που εξελέγη βουλευτής. Υπό την προεδρία δηλαδή του Κώστα Καραμανλή.
Η κυβέρνηση Καραμανλή λοιπόν ήταν η πρώτη που έδωσε λυσσαλέα μάχη κατά της διαπλοκής, που όπως αποδεικνύεται ήταν αυτή που οδήγησε την χώρα στην κατάρρευση και την ανυποληψία. Στην κυβέρνηση Καραμανλή λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπήρξε βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας και η αδερφή του κυρία Ντόρα Μπακογιάννη κορυφαία υπουργός.

Η πρώτη μεγάλη μάχη λοιπόν που έδωσε κυβέρνηση Καραμανλή, ήταν αυτή του Βασικού Μετόχου, μέχρι του δόρατος τον Προκόπη Παυλόπουλο. Ας θυμηθούμε λοιπόν τα χυδαία πρωτοσέλιδα, τις ανελέητες επιθέσεις, τα συντονισμένα fake news, που παραπέμπουν ακριβώς σε αυτά που ζούμε σήμερα. Οι βαρώνοι της διαπλοκής προέβησαν σε συστηματική δολοφονία χαρακτήρων του Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλου, και έπαιξαν τα ρέστα τους για να οδηγήσουν στην πτώση την κυβέρνηση Καραμανλή.

 

Ολοκαύτωμα της Ελλάδας, βρώμικες συναλλαγές, αντεθνική δράση. Προκαλούμε λοιπόν τους πάντες να βρουν έστω και μία δήλωση του τότε κυβερνητικού βουλευτή Κυριάκου Μητσοτάκη, υπέρ της παράταξης, υπέρ της κυβέρνησης Καραμανλή. Προκαλούμε επίσης να ψάξουν έστω για μία δήλωση της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη την ίδια περίοδο.

 

Ε λοιπόν, δεν θα βρείτε ούτε μία! Και είναι επόμενο, καθότι το σύστημα Μητσοτάκη ήταν σφιχταγκαλιασμένο με την διαπλοκή, και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε διοριστεί από τον Κώστα Σημίτη σε επιτελική θέση στην εθνική τράπεζα. Έτσι λοιπόν, ο Μητσοτάκης έκανε και τότε αυτό που κάνει και σήμερα. Προωθούσε τους προσωπικούς ευεργέτες του, ακόμα και αν αυτοί πολεμούσαν λυσσαλέα την κυβέρνηση και την παράταξη.
Η δεύτερη μεγάλη σύγκρουση ήταν η απάτη του Βατοπεδίου. Θυμάστε τα μαύρα πρωτοσέλιδα, τις εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου, το παραλήρημα για το δήθεν μέγα σκάνδαλο, στο οποίο προσπαθούσαν με ψευδομάρτυρες και απατεώνες να εμπλέξουν προσωπικά τον Κώστα Καραμανλή. Την ώρα που η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων δεκαετιών, το σύμφωνο για τη μετανάστευση, δημοσιογράφοι τύπου Σπυράκη ρωτούσαν σε Ευρωπαϊκή μάλιστα συνέντευξη τύπου τον Κώστα Καραμανλή εάν ο Βουλγαράκης έπαιρνε βαλίτσες η εμβάσματα.

Προκαλούμε λοιπόν τον οποιονδήποτε να βρει έστω και μία δήλωση στήριξης της τότε κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν θα βρείτε ούτε μία!

Στο πλευρό των συκοφαντών νταβατζήδων τάχθηκαν με την σιωπή τους. Αντίθετα, θα βρείτε πολλές δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη, να διαβεβαιώνει ότι «κάποιοι έβγαλαν πολλά εκατομμύρια από τις μίζες στο δήθεν σκάνδαλο Βατοπεδίου». Ο δε Κυριάκος Μητσοτάκης την ίδια ακριβώς περίοδο, δοκίμαζε τις καινούργιες αβγουλιέρες που του είχε κάνει δώρο ο μεγαλοαπατεώνας και καταζητούμενος Μιχάλης Χριστοφοράκος της Siemens.
Γι’ αυτό και σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρετε αχυράνθρωπος υπόδικων επιχειρηματιών, διαβάλλει τον Κώστα Καραμανλή και τον Προκόπη Παυλόπουλο, αποτελεί τον μεγαλύτερο υπερασπιστή του εθνικού δολοφόνου Κώστα Σημίτη και όλου του συστήματος του εκσυγχρονισμού που ρήμαξε την Ελλάδα και την οδήγησε ακόμα και σε παρολίγον απώλεια εθνικού εδάφους.
Ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποτελεί απλά όνειδος για την παράταξη. Αποτελεί μέγα εθνικό κίνδυνο, για τον οποίον κάθε έλληνας πολίτης οφείλει να πάρει θέση ξεκάθαρα.

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.