Τα περιτρίμματα του 🇹🇷 ΣΚΑΪ 🇹🇷 τώρα ξέπλυναν και τους Τούρκους πράκτορες! «Αθώα παιδιά» οι χάκερ που επιτέθηκαν στην Ελλάδα! ΑΛΛΑΞΤΕ ΚΑΝΑΛΙ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!

netakias

Ο σταθμός ΣΚΑΪ εκτός από το να πουλάει τουρκικά σκουπίδια και καθημερινά, εκτός από το να έχει πλήρη αποδελτίωση των Τουρκικών εφημερίδων με σκοπό να τρομοκρατήσει την Ελληνική κοινή γνώμη, εκτός από το ότι ξεφτιλίζει τις Ελληνίδες και τους Ελληνες με σειρές που γυρίζουνται στην Τουρκία, όπως το Power of Love, έχει στρατευτεί εξόφθαλμα φορώντας το Τουρκικό εθνόσημο στον καινοφανή Υβριδικό Πόλεμο κατά του Εθνους

Ο Υβριδικός Πόλεμος (Hybrid Warfare) είναι μια στρατιωτική στρατηγική που συνδυάζει στοιχεία συμβατικών πολεμικών επιχειρήσεων, μη συμβατικού πολέμου, καθώς και κυβερνοπολέμου.

Ένας υβριδικός αντίπαλος μπορεί να είναι κρατικός ή μη κρατικός ή κάποια δήθεν ΜΚΟ

Για παράδειγμα εμβολισμός του Ελληνικού πλοίου ήταν «ατύχημα», για το γεωτρύπανο στην Κύπρο έφταιγε η κακοκαιρία και τώρα για την κυβερνοεπίθεση ήταν «μερικά παιδιά»!

Και ποιός νομίζεται ότι έδωσε αλωθι στους τούρκους πράκτορες που επιτέθηκαν κατά της Ελλάδος;

Ο ΣΚΑΙ με μια καλοστημένη συνέντευξη με σκοπό να μας πείσει ότι οι χάκερ ήταν κάποια παιδάκια που έπαιζαν πόλεμο κατά της Ελλάδας!

Αν ήταν «παδιά» αυτοί που έκαναν την κυβερνοεπίθεση, θα διατηρούσαν την ανωνυμία τους και θα προσπαθούσαν να αποφύγουν την αποκάλυψη τους. Κι όμως τα συγκεκριμένα «παιδιά», όχι μόνον βγήκαν στην επιφάνεια, αλλά έδωσαν και συνέντευξη σε Ελληνα δημοσιογράφο, δείχνοντας τα πρόσωπα τους!

Θα το έκαναν αυτό αν δεν είχαν τις πλάτες της ΜΙΤ (τουρκική ΕΥΠ) ή αν δεν ένιωθαν ασφαλείς ότι ο ΣΚΑΙ δεν θα τους δώσει στις Ελληνικές αρχές;

Κι όλα αυτά τα έκανε ο ΣΚΑΙ την ώρα που είναι δυο αξιωματικοί κρατούμενοι σε Τουρκικές Φυλακές.

Οι εφιάλτες είναι εντός των τειχών.

 

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.