Κατασχέθηκε το παλάτι του Ψυχάρη, κολλητού του Σαμαρά. Το ερώτημα είναι με ποια «επιδόματα» το πήρε.

Ένας άνθρωπος του οποίου το σημαντικότερο στοιχείο στο βιογραφικό του ήταν ο ατσάλινος δεσμός του με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Σωκράτη Κόκκαλη – θυμάστε άλλωστε πως έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη -, βρέθηκε με μία αμύθητη περιουσία. Που φυσικά αποδεικνύεται ότι την πληρώσαμε εμείς οι έλληνες. Και όμως, λίγα χρόνια πριν ο κύριος Ψυχάρης κυβερνούσε παρέα με τον Αντώνη Σαμαρά.

 

Είχε φτάσει στο σημείο να κάνει βουλευτή ακόμα και τον γιο του, τον Ανδρέα Ψυχάρη, ενώ δεν δίσταζε να δίνει ακόμα και εντολές στον Σαμαρά για χάρη επιχειρηματιών όπως ο Φλώρος της Ενέργκα ο οποίος εκτός από την υπεξαίρεση ποσού – μαμούθ από τα δημόσια ταμεία, κατηγορείται και για συμβόλαιο δολοφονίας κατά έντιμου λειτουργού του δημοσίου.

Έχουμε λοιπόν την ολέθρια για το έθνος κατάσταση, ο υποστηρικτής του απατεώνα να βρίσκεται με παλάτια και ο έντιμος λειτουργός του Δημοσίου να βρίσκεται με μία σφαίρα στο λαιμό. Αυτή η εξήγηση αρκεί για να γίνει απολύτως κατανοητό το γιατί χρεωκοπήσαμε οικονομικά και ηθικά ως χώρα. Και ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να ξαναρίξουμε αυτή την πατρίδα του στα χέρια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Ο Εισαγγελέας που διερευνά το σκάνδαλο Alpha Bank – Ψυχάρη, οφείλει να ελέγξει την οφσόρ που απέκτησε το παλάτι του Ψυχάρη. 

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.