Μπορεί η Ένωση Δικαστών να χρησιμοποιείται ως κομματικό εργαλείο; #Novartis

Μπορεί η Ένωση Δικαστών να χρησιμοποιείται ως κομματικό εργαλείο;

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, δύο μέλη του προεδρείου της Ένωσης Δικαστών ζήτησαν από τον Προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών να συγκαλέσει την ολομέλεια για να αφαιρεθεί η δικογραφία της Novartis από την Ειδική Ανακρίτρια διαφθοράς η οποία ήδη έχει ξεκινήσει την έρευνα και να ανατεθεί σε εφέτη-ανακριτή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όταν ο Προϊστάμενος αρνήθηκε, άρχισαν να ζητούν από τους συναδέλφους Εφέτες να υπογράψουν για την σύγκληση της ολομέλειας.

Τα ως άνω μέλη της διοίκησης της Ένωσης Δικαστών, γνωρίζουν βέβαια ότι το αίτημα αυτό είναι ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ διότι η δωροδοκία και δωροληψία κρατικών αξιωματούχων υπάγεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Ανακριτών Διαφθοράς.

Για ποιό λόγο λοιπόν μετά την περίεργη σιωπή της Ένωσης Δικαστών στις επιθέσεις κατά των Εισαγγελέων Διαφθοράς γίνεται τώρα και αυτή η περίεργη προσπάθεια για να αφαιρεθεί η δικογραφία της Novartis από τον αρμόδιο ανακριτή ο οποίος προφανώς δεν είναι της αρεσκείας κάποιων; Έχουμε εδώ μία προσπάθεια για να καθυστερήσει η έρευνα; Διότι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, προκύπτουν σοβαρότατα ερωτήματα για την σκοπιμότητα αυτής της προσπάθειας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.