Πατριώτης είναι αυτός που ανασταίνει την ελληνική βιομηχανία. Όχι αυτός που παίρνει μίζες από τους Γερμανούς για να την σκοτώσει

Συμβόλαιο ζωής” για ΕΛΒΟ και ΟΑΣΘ η συμφωνία του Στέλιου Παππά για την επισκευή των λεωφορείων από την ελληνική βιομηχανία

Με την επικύρωση μιας σημαντικής συμφωνίας για για επισκευή των οχημάτων του ταλαιπωρημένου ( από τις προηγούμενες διοικήσεις) ΟΑΣΘ, από την ελληνική βιομηχανία της ΕΛΒΟ, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΟΑΣΘ Στέλιου Παππά στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ στη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονικης…
Πιο συγκεκριμένα με την επίσκεψη της διοίκησης του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) επισφραγίστηκε σήμερα η συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών για την κάλυψη των αναγκών επισκευής στον στόλο λεωφορείων της πρώτης. Ήδη, οκτώ λεωφορεία βρίσκονται στο εργοστάσιο της ΕΛΒΟ στη Σίνδο, ενώ για τα πέντε έγινε η προσφορά βιομηχανικής επισκευής τους.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ανέφερε: «Θέλουμε να απαλείψουμε τον δημόσιο κίνδυνο που ελλοχεύει με την κυκλοφορία αστικών λεωφορείων που έχουν να συντηρηθούν ως και πέντε χρόνια, αντί σε διάστημα ενάμιση μήνα το καθένα, όπως πρέπει με βάση τα χιλιόμετρα που διανύουν». «Η ελλιπής συντήρηση οδήγησε στην πρόωρη γήρανση του στόλου του ΟΑΣΘ» πρόσθεσε.
Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι η έναρξη συμφωνίας συνεργασίας με την ΕΛΒΟ έχει διπλό στόχο, «αφενός, μεν, να καλυφθεί το κενό που δημιουργεί η έλλειψη τεχνιτών στο συνεργείο του ΟΑΣΘ και έτσι να επισκευάζονται πιο γρήγορα και αποτελεσματικά τα αστικά λεωφορεία του Οργανισμού, αφετέρου, δε, να αναθερμανθεί η επαναδραστηριοποίηση της ΕΛΒΟ, ενός πλούτου που αδράνησε».

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ τόνισε ότι η συνεργασία και η τελική συμφωνία με την ΕΛΒΟ θα γίνεται λεωφορείο το λεωφορείο, ενώ επισήμανε ότι η συνεργασία τους θα διευρύνεται και κάλεσε και άλλους φορείς να «ψηφίσουν ΕΛΒΟ».
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι ο επανασχεδιασμός των δρομολογίων που εκτελούνται θα έπρεπε να είναι διαρκής, βάσει των αναγκών στον νομό, και σε αυτό το πλαίσιο κάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να «σκέφτονται συνολικά το καλό του νομού και όχι μόνο των περιοχών τους».

Ο ίδιος σημείωσε ότι σήμερα κυκλοφορούν στους δρόμους του νομού έως και 400 αστικά λεωφορεία καθημερινά και επανέλαβε ότι εντός του επόμενου τριμήνου επιδιώκεται να αυξηθούν κατά 50. Υπενθυμίζεται, ότι συνολικά ο στόλος του ΟΑΣΘ αριθμεί 624 αστικά λεωφορεία.

Την υπενθύμιση ότι η ΕΛΒΟ τα προηγούμενα χρόνια έχει επισκευάσει συνολικά 350 αστικά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, έκανε, από την πλευρά του, ο γενικός τεχνικός διευθυντής της ΕΛΒΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος και τόνισε ότι σήμερα, στα μηχανουργεία της εταιρείας έχουν μεταφερθεί προς επισκευή τέσσερις διαφορετικοί τύποι λεωφορείων. Το πρώτο επισκευασμένο λεωφορείο θα παραδοθεί σε 20-25 ημέρες, ενώ στόχο αποτελεί να παραδίδονται δύο λεωφορεία ανά εβδομάδα.

Στελέχη της ΕΛΒΟ, που παρευρίσκονταν στην ξενάγηση, δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την έναρξη της συνεργασίας με τον ΟΑΣΘ, ενώ τόνισαν ότι ήδη έχουν γίνει σχετικές διερευνητικές «κρούσεις» και από άλλους φορείς. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, ο οποίος ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, συνοδευόταν από τον διευθύνοντα σύμβουλο, Σάββα Παναγιωτίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

http://thefaq.gr/symvoleo-zois-gia-elvo-ke-oasth-i-symfonia-tou-steliou-pappa-gia-tin-episkevi-ton-leoforion-apo-tin-elliniki-viomichania/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.