Τα άνθη της αντιπολίτευσης φυτρώνουν στην κοπριά της διαπλοκής

Ενώ όλοι ασχολούνται με την κυρία Μητσοτάκη, εμείς ας ασχοληθούμε με τους φυσικούς αυτουργούς. Μία αντιπολίτευση που ελέγχεται πλήρως από τον αρχιερέα της διαπλοκής, Κώστα Σημίτη, αποδεικνύεται ότι μπορεί να μολύνει ακόμα την πατρίδα.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ

Αυτό που ζήσαμε εχθές στην βουλή λοιπόν, ήταν η αποκάλυψη ενός εθνικού σαμποτάζ με δόλο. Ένα εθνικό σαμποτάζ στο οποίο ενεπλάκησαν αναμφισβήτητα και αυταπόδεικτα πολιτικοί της αντιπολίτευσης, δημόσιοι λειτουργοί και ένας ιδιώτης. Η δικαιοσύνη καλείται τώρα να ερευνήσει ποιοι από αυτούς είχαν δόλο και ποιοί εξαπατήθηκαν.

Για τον ιδιώτη θα πάρουμε την πλέον αθώα εκδοχή, διά στόματος του έμπειρου δημοσιογράφο Τάσου Τέλλογλου, που μόνο φιλοκυβερνητικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλά έχει και τεράστια εμπειρία σε θέματα εξοπλιστικών.

img_6647-1

Λειτουργοί του διπλωματικού σώματος λοιπόν συνήργησαν με έναν άνθρωπο στην που πιο αθώα περίπτωση, εξυπηρετούσε τα συμφέροντα τρίτης χώρας έναντι της Ελλάδος. Εξαπατήθηκαν, ή το έκαναν συνειδητά; Διότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ορκισμένοι υπερασπιστές των εθνικών συμφερόντων. Πως δέχτηκαν να παίξουμε έναν ρόλο που ζημιώνει τα εθνικά μας συμφέροντα υπέρ μιας τρίτης χώρας;

Στην συνέχεια ενέπλεξαν στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων. Εξαπατήθηκε; Κάτι τέτοιο φάνηκε να προκύπτει από την αποκάλυψη ότι υπεκλάπη αναφορά του από τον υπολογιστή του. Γι’ αυτό το λόγο μάλιστα έχει ήδη διαταχθεί έρευνα από την ελληνική δικαιοσύνη, Που σε κάθε περίπτωση θα δώσει και τις τελικές απαντήσεις.

Τέλος, έχουμε βουλευτές από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που ελέγχονται από το σύστημα Σημίτη να κάνουν χρήση όλων αυτών των εγγράφων, που πιθανόν κάποια έχουν υποκλαπεί, αλλά και απόρρητων επικοινωνιών, που ως βάση έχουν μία πηγή που σύμφωνα με τον κύριο Τάσο Τέλλογλου εξυπηρετούσε τα συμφέροντα τρίτης χώρας εις βάρος της Ελλάδας. Τι συνέβη; Εξαπατήθηκε σύσσωμη η ελεγχόμενη από το Σημίτη αντιπολίτευση και έδρασε εις βάρος των συμφερόντων της Ελλάδας; Το έκανε με δόλο; Ήταν πολιτικός ο δόλος, η ακόμα χειρότερα υπήρχε και άλλη ιδιοτέλεια πέραν της πολιτικής;

Σε όλα τα ανωτέρω ερώτημα τις απαντήσεις θα δώσει η έρευνα της ελληνικής δικαιοσύνης. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, ή θα έχουμε μία μαζική επιδημία εξαπάτησης αθώων και εύπιστων λειτουργών και πολιτικών είτε θα είναι η πρώτη φορά που σε Δυτική δημοκρατία θα συσταθεί ειδικό δικαστήριο για στελέχη αντιπολίτευσης.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.