Θράσος!Ο πολιτικός υπόκοσμος επιτίθεται στην @ElenaKountoura! ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

ELEN-KOUNTOURAd

Μία από τις πιο επιτυχημένες υπουργούς της μεταπολίτευσης, την Έλενα Κουντουρά, έβαλε στο στόχαστρο ο πολιτικός και δημοσιογραφικός υπόκοσμος. Ο ίδιος υπόκοσμος που με τις ίδιες μεθόδους είχε χτυπήσει ανελέητα και την κυβέρνηση Καραμανλή. Τώρα δυστυχώς ο υπόκοσμος αυτός βρήκε στέγη στο κόμμα του Μητσοτάκη και αποδεικνύει ότι είναι καρκίνωμα όχι μόνο για τη δημοκρατία αλλά για το ίδιο το έθνος.

Η Ελίνα Κουντουρά που – τι σύμπτωση – υπηρέτησε και την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή κάνει ίσως την πιο χρήστη διαχείριση της ιστορίας του υπουργείου τουρισμού. Όχι μόνο έχει καταγράψει το ένα ρεκόρ αφίξεων μετά το άλλο, αλλά διαχειρίζεται ακόμα και το τελευταίο ευρώ του έλληνα φορολογούμενου με απόλυτο σεβασμό και διαφάνεια. Κοινώς από την Έλενα Κουντουρά ο υπόκοσμος δεν έχει να περιμένει τίποτα. Γι’ αυτό και ενεργοποιεί την προπαγάνδα τύπου χολέρας για να την χτυπήσει. Όπως ενεργοποίησε και το άθλιο υποκείμενο – πιστόλι της διαπλοκής – που με την αρχή της τουριστικής σεζόν συκοφαντούσε τη χώρα του με στοιχεία του 2012 σε Βρετανική εφημερίδα! Αυτοί που προσπάθησαν να καταστρέψουν τον ελληνικό τουρισμό με προδοτικές συκοφαντικές συνεντεύξεις με τις οποίες «ενημέρωναν» τους ξένους τουρίστες ότι στην Ελλάδα θα… πεθάνουν (!!), σήμερα συκοφαντούν την Έλενα Κουντουρά που τους χάλασε τα βρώμικα σχέδια. Δυστυχώς για αυτούς, ο έλληνας πολίτης έχει ξυπνήσει και γνωρίζει ποιοι τον υπηρετούν και ποιοι του έτρωγαν τις σάρκες. Και αυτό θα το διαπιστώσουν σύντομα.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.