Ο κακομαθημένος οφσοράκιας των εργασιακών κολαστηρίων Jumbo προκαλεί τον Ελληνικό λαό, που τον έκανε πλούσιο

JumboΚαλούμε άμεσα την κυβέρνηση να κάνει τους απαραίτητους ελέγχους που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και χρόνια, για τις τριγωνικές πωλήσεις και εισαγωγές που κάνει ο κύριος Βακάκης στις επιχειρήσεις του.

Να επιβάλει αμέσως ισοσκελισμό φορολόγησης, και να ζητήσει στοιχεία από την Κύπρο για τις τιμές με τις οποίες εισάγει από την Κίνα και άλλες χώρες, τιμολογεί στην κυπριακή εταιρία και στη συνέχεια η κυπριακή του εταιρεία τιμολογεί στην Ελλάδα.

Ώστε να διερευνηθεί εάν ο κύριος Βακάκης υπερτιμολογεί επίτηδες από την Κύπρο στην Ελλάδα προκειμένου να γλιτώνει φόρους.

Επειδή το συντριπτικό μέρος του τζίρου του κυρίου βακάκη γίνεται στην Ελλάδα, από τους κακομαθημένους έλληνες όπως ο ίδιος λέει και όχι στην Κύπρο, οι εταιρείες του εκεί μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν εταιρείες – σφραγίδες.

Και να εφαρμοστεί ο νόμος, φορολογώντας αναδρομικά τον κύριο Βακάκη για όλα αυτά τα χρόνια για τα οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και δεν καταβάλει τους αναλογούντες φόρους.

«Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό. Είμαστε κακομαθημένος λαός, γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων. Πάντα θα είμαστε αν δεν αλλάξουμε»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.