Η Αλήθεια για την «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΡΑΚΗΣ» που δεν σου λένε τα ΜΜΕ των #FAKEnews

Η προσθήκη του άρθρου 11 του ΕΣΔΑ όπως αποκάλυψε χθες ο Βασίλης Σκουρής, είναι η σοβαρότερη θωράκιση που έχει επιτύχει το ελληνικό κράτος από τη συνθήκη της Λωζάνης σε οποιαδήποτε τουρκική επιβολή και προβοκάτσια.

img_5849

Συγκεκριμένα, και με τη βούλα της Ευρώπης, το άρθρο αυτό απαγορεύει την ύπαρξη Ισχυρισμών για εθνικές μειονότητες, είτε σε συλλόγους είτε σε σωματεία είτε οπουδήποτε, εάν δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένες ή ακόμα και εάν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια!

Γεγονός που θωρακίζει όχι μόνο τη Θράκη, αλλά και τα νησιά του Αιγαίου και την Ήπειρο.

Και μιλάμε για θεσμική και ευρωπαϊκή θωράκιση, όχι τις μισοδουλειές που μας έκαναν να τρώμε πρόστιμα και από το ευρωπαϊκό δικαστήριο. Ώστε να παρουσιάζονται οι τούρκοι έπειτα και να επικαλούνται αυτές τις αποφάσεις στοιχειοθετώντας καταπίεση δήθεν τουρκικής μειονότητας. Χρήση της νομολογίας του Στρασβουργου.

Του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Δηλαδή αυτών που μας έριξαν το πρόστιμο. Δικο τους κείμενο. Δικη τους διάταξη!

Το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή από την. Real.

Λύση στο θέμα της διαφωνίας των ΑΝΕΛ στην τροπολογία του υπουργείου Δικαιοσύνης για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» ευρέθη χθες μετά από σύσκεψη που συγκάλεσε αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας.

Στη σύσκεψη, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Άμυνας και Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, ο υφυπουργός Τέρενς Κουίκ και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στην τροπολογία που θα επανακαταθέσει σήμερα ή αύριο στη Βουλή ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, όπως αποκαλύπτει το real.gr, θα προστεθεί η φράση «τηρούμενων και των διατάξεων του άρθρου 11 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου», ώστε κατά τους ΑΝΕΛ να κλείσει κάθε δυνατότητα αμφισβήτησης της ελληνικότητας της Θράκης.

Οι ΑΝΕΛ, άλλωστε, ψηφίζουν επί της αρχής και το νόμο για αλλαγή φύλου, με τη σημείωση ότι αυτός δεν θα επιτρέπει την υιοθεσία τέκνων.

1 thoughts

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.