ΠΥΡΙΝΟΣ λόγος Αρχιμανδρίτη Ιερισσού Χριστόδουλου κατά της Eldorado #SKOURIES! Υπάρχουν ακόμη «Παπαφλέσσες» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣΣήμερα διοργανώθηκε στην Ιερισσό συλλαλητήριο για την έγκριση ψηφίσματος που θα σταλεί προς «πάσα κατεύθυνση». Στο πλαίσιο αυτό μίλησε ο Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη, κ. Ζουμπάς, ο κ. Χρ. Αδαμίδης (μέλος του συντονιστικού Ιερισσού), ο Πρόεδρος του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων κ. Τ. Παπαγεωργίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Λ. Τόσκας, και άλλοι… Ολόκληρη την εκδήλωση θα την αναρτήσουμε προσεχώς, λόγω χρονοβόρου διαδικασίας που έχει η μετατροπή των βίντεο.

Αναρτούμε προς το παρόν την ομιλία του Αρχιμ. π. Χριστοδούλου, που δεν ήταν προγραμματισμένη, όμως ο κόσμος αυθόρμητα του ζήτησε να μιλήσει, και τελικά πήρε τον λόγο εκ του προχείρου, για να μην τους χαλάσει το χατήρι.

Για όσους ενδιαφέρονται για την αλήθεια, σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΧΩΝΙ» φιλοξενεί στο «σαλόνι» της στις σελ. 16-17 ολοκληρωμένο εκτεταμμένο άρθρο του Αρχιμ. Χριστοδούλου για τα τεκταινόμενα των ημερών, με τίτλο: «Το δίκαιο δεν είναι με τη δικαιοσύνη», και μπορείτε να την προμηθευτείτε και να σχηματίσετε ολοκληρωμένη περί της αληθείας γνώμη.

2 thoughts

  1. Το πως φέρεται το καθεστώς κατά της τοπικής Κοινωνίας δείχνει και αποδεικνύει την φύση του όπως την περιγράφει η πολιτική επιστήμη: Εκλόγιμη Απολυταρχική Μοναρχία.
    Βαθύτερη αιτία η επικράτηση της Ολιγαρχίας στον σβέρκο των Κοινωνιών επί 2300 χρόνια τώρα, όταν ο Αντίπατρος ξερίζωσε την Δημοκρατία των Αθηνών το 322 π.Χ., στέλνοντας χιλιάδες Αθηναίων μελών της Λαϊκής Συνέλευσης στα έλη της Θράκης να τους ξεκάνει, ενώ φόνευσε όλους τους εξέχοντες ρήτορες αφού τους βασάνισε κόβοντας την γλώσσα τους ! Ο Δημοσθένης πρόφτασε και αυτοκτόνησε …
    Ζούμε τον οικονομικό φασισμό πλέον.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.