Με παρέμβαση @NikNikolopoulos συνελήφθησαν καπετάνιος και μηχανικός του πλοίου που ναυάγησε και «μαύρισε» τον Σαρωνικό!

nikolopoylosΌμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το rpnTv.gr, μετά την παρέμβαση-επίσκεψη του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου (χθες, Πέμπτη 14/9) στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, όπου και διαμαρτυρήθηκε σχετικά με το πως είναι δυνατόν να είχαν αφεθεί ελεύθεροι ο καπετάνιος του πλοίου και ο μηχανικός, αμέσως κινήθηκαν και δρομολογήθηκαν οι δικαστικές εξελίξεις…

Έτσι, ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας (νόμος 1650 του 1986), για την εκτεταμένη ρύπανση του θαλάσσιου μετώπου της Αττικής, η οποία προκλήθηκε μετά τη βύθιση του «δεξαμενόπλοιου Αγία Ζώνη 2». Η δικογραφία διαβιβάστηκε άμεσα σε ανακριτή, ο οποίος και θα προσωποποιήσει τις κατηγορίες, καλώντας τους εμπλεκόμενους σε απολογία.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την υποβολή του προανακριτικού υλικού, που συγκέντρωσε στο πλαίσιο ερευνών το Λιμεναρχείο Κερατσινίου για τις συνθήκες της βύθισης του δεξαμενόπλοιου και της τεράστιας πετρελαιοκηλίδας που προκλήθηκε.

Έπεται αποκαλυπτική συνέχεια, καθώς υπάρχουν σοβαρές πληροφορίες (και καυτές καταγγελίες) που εξετάζονται ενδελεχώς από το rpnTv.gr σε συνεργασία με τον ιδιωτικό αστυνομικό Κώστα Σπύρου και σύντομα θα είμαστε σε θέση να τις φέρουμε στο φως.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.