Πάνος Καμμένος για Eldorado Gold «Θέλουμε επενδύσεις που σέβονται το περιβάλλον της Ελλάδας.Η εταιρεία με δωράκια και καθρεφτάκια σαν σε Ιθαγενείς δεν έχει πείσει»

ceb1cebdceb5cf81ceb3ceb9ceb1

Αφού δεν υπάρχει κίνδυνος για το περιβάλλον της Ελλάδας γιατί η εταιρία δεν έκανε μια συνέντευξη τύπου να μας πείσει, αλλά αντίθετα έδινε δωράκια στο Δήμο, έπαιρνε περιπολικά ή αγόραζε τηλεοπτικό χρόνο σε τοπικά κανάλια; 

Σε ερώτηση αναφορικά με την επένδυση στις Σκουριές ο κ. Καμμένος τόνισε πως «δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση της ElDorado από την Ελλάδα αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει εάν τηρείται η νομοθεσία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως εάν σεβαστούν τους κανόνες που θα πείσουν πως η επένδυση δεν θα επιβαρύνει περιβαλλοντικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χαρούμενος θα ήμουν πάρα πολύ εάν η εταιρεία επιβεβαίωνε πως δεν υπάρξει περιβαλλοντική καταστροφή για την περιοχή της Χαλκιδικής. Επενδύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οικολογικές καταστροφές δεν τις χρειάζεται η χώρα. Μακάρι να καθίσουν στο τραπέζι και να συνεχιστεί η επένδυση.

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.