Ο Μητσοτάκης που ΧΡΩΣΤΑΕΙ €200εκ δεν δείχνει «καμία ανοχή στις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις»-Ο Κούλης, που και φέτος «μπηκε μέσα» +€12εκ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!

owls-ha-ha-ha-lolΟ πρόεδρος της ΝΔ κατά τη διάρκεια της συνάντησή του με την Κεντρική

Ένωση Επιμελητηρίων κάνοντας λόγο για στήριξη της υγιούς επιχειρηματικότητας απηύθυνε αυστηρή προειδοποίηση για τους επιχειρηματίες με λεφτά στο εξωτερικό και χρεοκοπημένες επιχειρήσεις στο εσωτερικό της χώρας. Όπως ο ίδιος αναφέρει ανάλογη άποψη εξέφρασε και χτες κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης τόνισε σήμερα: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ποιο Κόμμα είναι έμπρακτα κοντά στην επιχειρηματικότητα. Άρα, και κοντά στους εργαζομένους. Διότι δεν τραβώ αυτήν τη διαχωριστική γραμμή.

Οι υγιείς επιχειρήσεις ισοδυναμούν με ευχαριστημένους εργαζόμενους. Θα είμαστε αυστηροί – και θέλω να το πω αυτό – σε οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτό το οποίο ορίζουμε ως υγιή επιχειρηματικότητα. Θα ξεκινήσουμε, όμως από τα μεγάλα ψάρια.

Το είπα χθες στους εκπροσώπους της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών και θέλω να το επαναλάβω: Δεν πρόκειται εμείς να δείξουμε οποιαδήποτε ανοχή σε επιχειρήσεις οι οποίες χρεοκοπούν και σε μετόχους οι οποίοι έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και περιδιαβαίνουν το Αιγαίο με τα σκάφη τους. Θέλω να είμαστε απολύτως καθαροί, διότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Και στη λογική της δεύτερης ευκαιρίας την οποία εμείς προωθούμε, δεν εντάσσονται κατ’ ανάγκη αυτές οι περιπτώσεις. Αλλά, σας βλέπουμε ως πολιτικούς συμμάχους στην προσπάθεια την οποία θα κάνουμε».

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.