Ο Μητσοτάκης διακινεί #FakeNews με πλαστογραφημένο πίνακα ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ! ΨΟΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ Η ΝΔ!

ΜΕΙΓΜΑ

netakias

Προπαγανδιστικός Πίνακας που είχε σχεδιάσει σε ανύποπτο χρόνο ο Χρήστος Δήμας, που παρουσίαζε την περικοπή μισθών-συντάξεων και τις απολύσεις ως «καλό» και την φορολογία ως «κακό» μετά από πλαστογράφηση με το λογότυπο της Κομισιόν, διακινήθηκε ως «επισημο» 

Εξηγούμαστε για τους φόρους. Από την αρχή τις κρίση όλο το βάρος, όπως φαίνεται και από τους πίνακες με «μπλε-καλό» χρώμα, ΟΛΟ το βάρος μεταφέρθηκε από τις Τράπεζες και τα λαμόγια που έτρωγαν τόσα χρόνια στο λαό. Μετά το 2015 ήρθε η ώρα να πληρώσουν αυτοί που πραγματικά έχουν τα χρήματα (οι φίλοι του Μητσοτάκη) και τους κακοφάνηκε και γι αυτό και το «κοκκινο-κακό» χρώμα που πονηρα επέλεξαν. Βέβαια η Τροικα επέμεινε με τους γνωστούς εκβιασμούς να πέσει το όριο του αφορολόγητου κάτι στο οποίο πρέπει να επανέλθει μόλις απεμπλακεί η χώρα από την επιτροπεία μαζί με την καταργηση του ΕΝΦΙΑ στους μικροιδιοκτήτες, όπως ήταν επι Καραμανλή

Όπως έχουν τα πράγματα και με τη στροφή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προς την ακροδεξιά, μάλλον δεν περιμένεις κάτι καλύτερο.

Παίρνουν ένα πίνακα που είχε δημιουργήσει ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρίστος Δήμας για κάποιο συνέδριο τον περασμένο Μάρτιο (Το γράφει ο ίδιος ο Χρ. Δήμας στην αρχική του ανάρτηση στο Facebook). Ο ίδιος λέει πως τα στοιχεία είναι του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει κάποιο επιπλέον αποδεικτικό στοιχείο.

Στη συνέχεια στα στοιχεία αυτά «κοτσάρουν» το λογότυπο της Κομισιόν και γίνεται… «επίσημο», με τον τίτλο μάλιστα Ελληνικό Πρόγραμμα Εξυγίανσης – Μείγμα Δημοσιονομικών Παραμέτρων.

Τότε ξεκινά να διακινείται στα κοινωνικά δίκτυα ως «αυθεντικός»….

Ο πίνακας υποτίθεται πως εμφανίζει τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια.

Στο παιχνίδι και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναδημοσιεύει τον σχετικό «πίνακα».

Ο πίνακας βέβαια είναι πλαστός και στοχεύει απλά στην παραπλάνηση του εκλογικού σώματος…

Ακολουθεί ο «πίνακας» με το λογότυπο της Κομισιόν και ο αρχικός με κανένα λογότυπο αλλά και αυτός αμφιβόλου γνησιότητας και ηθικής…

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.