Ο Ζουράρις ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ τον ΣΚΑεΙ «Με τους πολίτες μιλάω απ’ευθείας δεν χρειάζομαι τον ΣΚΑΙ»

ΚΩΣΤΑΣ-ΖΟΥΡΑΡΙΣ-ΣΚΑΙ

Ο ΣΚΑΙ ανακάλυψε 7 χρόνια μετά την καταστροφή που έφερε ο Παπανδρέου και ο ΛΑΟΣ με το ΔΝΤ, ότι η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους!

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, που επί χρόνια όλοι οι δημοσιογράφοι του μας λένε τι καλό που είναι το ΔΝΤ, με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου μάλιστα να προτρέπει το ΔΝΤ «να μην υποχωρήσει στα εργασιακά» απορεί γιατί μεταναστεύουν οι νέοι!

Μα εξ΄αιτίας του Εργασιακού Μεσαίωνα Παπανδρέου-Παπαδήμου-Σαμαρα-Βενιζέλουν τα Ελληνόπουλα αναζητούν δουλειά στο Εξωτερικό! Και μάλιστα τόνισε ότι η Ελλάδα ξοδεύει περι το 1εκ για να σπουδάσει κάθε ελληνόπουλο και τελικά δυστυχώς αυτό το χαρίζουμε στις ξένες χώρες επειδή είμαστε νικημένοι

Παρ’ολα αυτά η δημοσιογράφος «ξαφνιάστηκε» όταν ο Ζουράρις είπε το αυτονόητο. Οτι δηλαδή η χώρα έχει γίνει λίγο χειρότερη από την Ινδία η οποία έβγαζε τους καλύτερους Μαθηματικούς και Ιατρούς που έφευγαν στην Δύση, λόγω του ότι είναι αποικία Χρέους συμπληρώνοντας ότι καλώς ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ αναζητούν τα παιδιά δουλειά στο εξωτερικό κάνοντας την ευχή να είναι προσωρινή, φέρνοντας ως παράδειγμα και τον εαυτό του που δίδαξε για χρόνια στο εξωτερικό.

Η συζήτηση ξέφυγε όταν η δημοσιογράφος άρχισε να τον ρωτάει για αρμοδιότητες άλλων υπουργών, δηλώνοντας ότι είναι αρμόδιος μόνον για τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού που αφορά 56.000 παιδιά, κάτι που η δημοσιογράφος δεν ήταν προετοιμασμένη κι επέμεινε μάταια να ρωτάει περί άλλων θεμάτων

2 thoughts

  1. Αυτά τα παιδιά που ‘παίρνουν συνεντεύξεις’ έχουν κάνει ειδικές σπουδές ή είναι έμφυτο απλώς το θράσος τους; Ελπίζω πως και η εν προκειμένω ‘δημοσιογράφος’ -αυτό φαντάζομαι θα φαντάζεται πως είναι- θα ντραπεί κάποια μέρα για τα σημερινά της ‘κατορθώματα’.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.