ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στηρίζουν τον Γεωργίου γιατί συγκάλυψε το έγκλημα Σημίτη!

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ SWAPS ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΙΖΑΣ!

Ο Ιταλός Ασκόλι, συγκάλυψε την στατιστική απάτη Σημίτη από το 1999 και σήμερα είναι ο πρώτος υπερασπιστής του Γεωργίου!

Η αποκάλυψη της εστίας δικαιώνει πλήρως τις αποκαλύψεις του Ολυμπία σχετικά με την σκοπιμότητα της αλλοίωσης του ελλείμματος από τον Γεωργίου που δεν ήταν άλλη από την συγκάλυψη του σκανδάλου Σημίτη. Από το 2010 ρωτάμε που καταχωρήθηκαν τα στοιχεία για τα swaps του Σημίτη τα οποία έσκαγαν το 2009 – 2010. Ως τι τα καταχώρησε στο έλλειμμα ο κύριος Γεωργίου; Ουδεμία απάντηση!

Σήμερα λοιπόν η Εστία επιβεβαιώνει ότι ο ευρωπαίος ελεγκτής της περιόδου Σημίτη, ο Άσκολι, είναι ο βασικός υπερασπιστής του Γεωργίου, αλλά και ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή και τις οδηγίες για το πως θα καλυφθούν τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ swaps του Σημίτη μέσω της διόγκωσης του ελλείμματος. Είναι σήμερα ο βασικός υπερασπιστής του Γεωργίου και ο λομπίστας του στην ΕΕ. Ο λόγος, ξεκάθαρος: Εάν ο Γεωργίου ανοίξει το στόμα του, ο Άσκολι και άλλοι θα είναι υπόλογοι για την μεγαλύτερη απάτη που διαπράχθηκε εις βάρος της ΕΕ. Απάτη η οποία κατέστρεψε την Ελλάδα και γέμισε τραπεζικούς λογαριασμούς κορυφαίων στελεχών σε Ευρώπη και αλλά και Ελλάδα.

Η κυβέρνηση, οφείλει να δώσει όλα τα στοιχεία για την παράνομη συμφωνία Σημίτη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία τον συνεργό του.

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.