ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΠΟΛΑΚΗ-Ομολόγησε ο νεοφιλελες Οικονόμου «Αν όλα θα γίνονται από τις ΤοΜΥ, ποιος θα πάει στα Ιδιωτικά «

Με αρκετά κυνικό τρόπο αλλά και αποκαλυπτικό των προθέσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Υγεία, ο τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. Βασίλης Οικονόμου κατά την ομιλία του στο 1ο συνέδριο που διοργάνωσε η Ναυτεμπορική με τίτλο «Ο ρόλος της υγείας στην ανάπτυξη», άσκησε κριτική στην πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας χαρακτηρίζοντας την ως αδιέξοδη.

Ο κος Οικονόμου τόνισε ότι το σχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας είναι ένα κρατικής προσέγγισης σχέδιο όπου δεν υπάρχει πουθενά ο ιδιωτικός τομέας.

Είναι φανερό σημείωσε ότι αυτή η κυβέρνηση συνθλίβει τον ιδιωτικό τομέα και έθεσε το ερώτημα: Όταν όλα θα γίνονται από τις ΤοΜΥ, ποιος θα πάει στο διαγνωστικό κέντρο?
Συνεχίζοντας ο κος Οικονόμου κατηγόρησε την κυβέρνηση για πολιτική ιδεοληψία που το μόνο που θα πετύχει είναι να σπαταλήσει χρήματα.
Είναι αδιέξοδη η τοποθέτηση της κυβέρνησης και η μεροληψία της υπέρ του δημοσίου συστήματος και δεν συνεισφέρει στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας.
Συνεχίζοντας, το κρεσέντο «Έχουμε ήδη 420 δημόσιες δομές Υγείας στη χώρα μας και το υπουργείο Υγείας σχεδιάζει τη δημιουργία άλλων 240. Δηλαδή 670 (πρωτότυπη αριθμητική) δημόσιες δομές για να καλύψει μόλις το 30% της περιφέρειας και αυτό το σπάταλο κρατικό μόρφωμα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.