Αποκαλύπτονται οι επίορκοι της Novartis, της Siemens, του NOOR1

anonymous

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΟΥ.

Το τσουνάμι έρχεται και θα σαρώσει ξεπλένοντας όλο το διεφθαρμένο καθεστώς της μεταπολίτευσης. Την άθλια συμμορία που με αλληλεπίδραση λήστεψε το έθνος και δημιούργησε την μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση στην ελληνική ιστορία. Μην γελιέστε, πίσω από όλα τα μεγάλα σκάνδαλα που τώρα έρχονται στο φως, υπάρχουν…κοινά πρόσωπα και συνδετικοί κρίκοι. Και μέσα στον πανικό τους, φανερώνονται!

Ψάξτε αυτούς που ζητούν απεγνωσμένα «εκλογές τώρα»! Είναι τόσο αδίστακτοι εγκληματίες, που δεν τους νοιάζει να καταστρέψουν την πατρίδα, προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι και οι συνεργοί τους, από το τσουνάμι που έρχεται. Ζητούν εκλογές, όχι βέβαια για να «σωθεί η χώρα», αφού και οι ίδιοι γνωρίζουν πως εκλογές τώρα ισοδυναμούν με εθνική καταστροφή, αλλά για να σώσουν τα τομάρια τους από την τιμωρία που έρχεται!

Οι αδίστακτοι της Novartis! Που χρέωσαν δεκάδες δις τον Έλληνα πολίτη για να γεμίσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς!

Η συμμορία της Siemens! Που νόμιζαν ότι γλίτωσαν με την δίκη – παρωδία και τρέμουν τώρα το νέο ένταλμα που θα φέρει πακέτο τον αρχιμιζαδόρο Χριστοφοράκο στην Ελλάδα.

Οι προδότες – δολοφόνοι του NOOR1 που νόμιζαν ότι καθάρισαν εξαγοράζοντας και εκβιάζοντας το μισό πολιτικό σύστημα και την δικαιοσύνη. Και τώρα η μάσκα τους πέφτει!

Και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί. Στον διάολο να πάει η χώρα, εκεί άλλωστε την έστελναν τόσα χρόνια αυτά τα μιάσματα…

ΑΜ ΔΕ!

Το Έθνος θα σταθεί και θα γράψει με χρυσά γράμματα αυτούς που σήμερα αποφάσισαν να γράψουν ιστορία. Αντί να γραφτούν και αυτοί στα μαύρα κατάστιχα και το αιώνιο ανάθεμα ενός λαού που ξεχείλισε πια από εφιάλτες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.