Το συντριπτικό ποσοστό των ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών θα πληρώσει λιγότερες εισφορές!

ceb5cebbceb5cf8dceb5-ceb5cf80ceb1ceb3cebaceb5Αυτό σίγουρα δε θα το διαβάσεις πουθενά! Αποκαλύπτουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών και αγροτών θα πληρώσει μειωμένες εισφορές με το νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών εισφορών! Εντός των προσεχών ημερών, ίσως και ωρών, το Olympia θα επιβεβαιωθεί.

Ενόψει της αποστολής των νέων ειδοποιητηρίων του ΕΦΚΑ στους ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες, τα πρώτα στοιχεία από τον υπολογισμό των εισφορών δείχνουν ότι ένα συντριπτικό ποσοστό άνω του 80% των ασφαλισμένων, θα κληθεί να πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές στο κατώτατο όριο!

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η πλειοψηφία των αυταπασχολούμενων θα καταβάλλει με το νέο καθεστώς λιγότερες εισφορές από ότι με το παλαιό!

Η υπόσχεση της νέας ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας υλοποιεί με όραμα και πολύ δουλειά τις αρχικές της δεσμεύσεις και διαψεύδει πανηγυρικά τις Κασσάνδρες και τα παπαγαλάκια τους.

Εν τω μεταξύ, η δημιουργία των ειδοποιητηρίων βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ελέγχου και προετοιμασίας και η αποστολή τους αναμένεται να ξεκινήσει από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στους πάνω από ένα εκατομμύριο αυταπασχολούμενους, σε πρώτη φάση αγρότες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Περισσότερα προσεχώς…

infiltr8or

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.