Στην αντεπίθεση ο Παππάς τώρα που ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ από τον ESM όσοι ήλπιζαν σε στραβοπάτημα @NikosPappas16

nikos-pappas_0_1Σύμφωνα με τον Ν. Παππά, η χώρα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και η σημερινή κυβέρνηση ακυρώνει τις πολιτικές στις οποίες κουμάντο έκανε το τρίγωνο της διαπλοκής.

«Η χώρα ανακάμπτει και αυτοί θα μείνουν να νοσταλγούν τις πολιτικές που εφάρμοσαν, τις πολιτικές που εμείς ακυρώσαμε, τις εποχές που το τρίγωνο της διαπλοκής διαφέντευε τη χώρα και απομυζούσε το δημόσιο χρήμα και τους πόρους».

Με αφορμή την έγκριση των βραχυπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, τόνισε ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης (ESM) «εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους εύχονται και προσεύχονται η χώρα να πάθει μία καινούρια καταστροφή, για να ξεπλύνουν την καταστροφή, την οποία αυτοί έφεραν στη χώρα και τον λαό με τις πολιτικές τους επιλογές».

«Κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα»
Παράλληλα, δήλωσε ότι η χώρα μπορεί να κοιτάει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς της το επιτρέπει τα μηνύματα που έρχονται από την Ευρώπη. «Νομίζω ότι μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Τα μηνύματα και από την Ευρώπη είναι τέτοια και η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται ασταμάτητα για να διευρύνονται οι συμμαχίες της χώρας και να πείθονται όλο και περισσότεροι ότι έχουμε πραγματικά γυρίσει σελίδα».

Όπως υποστηρίζει, «εάν δει κανείς τα θεμελιώδη μεγέθη της οικονομίας, θα αντιληφθεί ότι πραγματικά περνάμε τη γωνία, καθώς έχει αυξηθεί η βιομηχανική παραγωγή πάνω από 2%, τη στιγμή που ο μέσος όρος της ευρωζώνης είναι στο 0,6%, έχει καταγράψει αύξηση το ΑΕΠ το 2016 και η ανεργία μειώθηκε».

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να πανηγυρίζει έχοντας αναλάβει έναν πολύ δύσκολο ρόλο, παρά τα «πρόδηλα σημάδια της ανάπτυξης», αλλά και τον πόλεμο που δέχεται από «κομμάτια των εταίρων που θέλουν να επιβάλλουν καθυστερήσεις, αλλά και την αξιωματική αντιπολίτευση».

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.