Ο Πάνος Καμμένος με Rience @Priebus και @StephenBannon. Τους στενότερους συνεργάτες του Προέδρου Τραμπ.

Απολύτως επιτυχημένο και εθνικά ωφέλιμο το ταξίδι του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ, γεγονός που θα αποδειχθεί περίτρανα το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ενδεικτικό το γεγονός ότι ο Έλληνας κυβερνητικός εταίρος ήταν ο μόνος ξένος αξιωματούχος που συναντήθηκε κατ’ ιδίαν με τους δύο στενότερους συνεργάτες του προέδρου Τραμπ. Τον Επιτελάρχη του Λευκού Οίκου, Rience Priebus και τον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού του Προέδρου, Steve Bannon.

Δηλαδή τους πρώτους που έχρισε και ανακοίνωσε επισήμως ο Πρόεδρος Τραμπ, τους μοναδικούς ανθρώπους που είναι σε άμεση και συνεχή επαφή με τον Πρόεδρο, τους ανθρώπους που τον επηρεάζουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον.

Φυσικά, ο Πάνος Καμμένος δεν πάει στο εξωτερικό για να πουλήσει «Πράσινη Ανάπτυξη», αλλά για να προωθήσει τα εθνικά συμφέροντα. Έτσι οι συζητήσεις είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο πλευρές.

img_3011Ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί έμπρακτα με άμεσες ενέργειες π.χ. κατά τις διαφθοράς, ανταλλαγή πληροφοριών και πολυεπίπεδης συνεργασίας διωκτικών και δικαστικών αρχών. Ακόμα και για υποθέσεις σοβαρές που κάποιοι νόμιζαν ότι «τις καθάρισαν» με δωρεές σε ιδρύματα και «φιλανθρωπίες».

Τα ακόμα πιο σημαντικά, εν καιρώ.

Ας σιγήσουν τώρα τα χείλη των πολιτικάντηδων, μειοδοτών, ελεεινών υποκειμένων που θα μείνουν με την «Θεία από το Σικάγο»

Advertisements

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.