ΣΦΙΓΓΕΙ ο κλοιός γύρω από τον Καμίνη-Παρέμβαση Εισαγγελέα #Καμινης #Συνταγμα #ροδα

kaminis-roda

Οπως αποκαλύπτει το blog με άμεση παρέμβαση ο Εισαγγελέας ξεκίνησε τον έλεγχο κατά το δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη

Παρέμβαση του Προϊσταμένου Εισαγγελέα Πρωτοδικων Ηλια Ζαγοραίου εντός των επομένων ωρών κατά του Δημάρχου Αθηναίων για τις ευθύνες του ως προς το αν έθεσε σε κίνδυνο την δημόσια ασφάλεια καθώς και το ενδεχόμενο οικονομικού σκανδάλου κατά την απευθείας ανάθεση του Πρωτοχρονιάτικου εορτασμού με κόστος που ξεπερνάει τα €170.000.

Εταιρίες που διοργανώνουν αντίστοιχες συναυλίες με το 1/5 του ποσού, αλλά το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί καθώς ο Δήμαρχος δεν έδωσε απευθείας το έργο σε εταιρία που δεν διοργανώνει συναυλίες αλλά σε διαδικτυακό ιστότοπο που πωλεί θεατρικά εισιτήρια!

Νομίζεται ότι τα περίεργα σταματούν εκεί;

Η διοργανώτρια εταιρία εδρεύει στην ίδια διεύθυνση με την εταιρία που σχετίζονται καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν.

Νομίζεται ότι τα περίεργα σταματούν εκεί;

Οχι…στην ίδια οδό βρίσκεται κι ο σταθμός που θα κάνει την αναμετάδοση, αντί για την ΕΡΤ και μάλιστα αντί να πληρώσει θα πληρωθεί επιπλέον 6,500 για το βαν που θα έχει για την αναμετάδοση!

Δηλαδή αντι να διαγωνιστούν και να πληρώσουν για το ποιος τηλεοπτικός δίαυλος θα αναμεταδόσει τους εορτασμού, και έτσι να γεμίσουν τα ταμεία του Δημου, το ACTION24 θα πάρει το «τηλεοπτικό προϊον» δωρεάν και θα πληρωθεί και από πάνω για ένα βαν !

1 thoughts

  1. Τους χρωστάμε, στον δήμαρχο και τους συμβούλους, το ωραιότατο εορταστικό «happening» της ρόδας! «Σασπένς», γέλιο, δάκρυ, συγκίνηση, προσμονή, χαρά, απογοήτευση, ανακούφιση, σάτιρα… κάτι για τον καθένα, για μικρούς και μεγάλους, κάτι διδακτικό για όλους, κάτι για να θυμόμαστε, ετούτα τα Χριστούγεννα!
    Ευχαριστούμε, κύριε Καμίνη!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.