Εμετός διαπλοκής: Ψεύδονται για να υπερασπίσουν τις οφσορ πολιτικών!

ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ diaploki, διαπλοκή ,ΔΙΑΠΛΟΚΗΣτο σημερινό φύλλο των Νέων, ο κύριος Παναγιώτης Λάμψιας «αποκαλύπτει» ότι ο νόμος για τις οφσορ θα καταπέσει «όπως ο Βασικός Μέτοχος» διότι αντίκειται στο Ευρωπαϊκό δίκαιο!

Αγαπητέ κύριε Λάμψια, το επόμενο βήμα είναι να αμφισβητήσετε την Ανατολή του ηλίου, επειδή σας είχε πάρει ο ύπνος και δεν την είδατε.

Διότι κύριε Λάμψια, ο Βασικός Μέτοχος αποτελεί την μεγαλύτερη επιτυχία της Ελλάδας και την μέγιστη συμβολή στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, ακριβώς επειδή δικαιώθηκε! Παρά το εθνικό σαμποταζ της ντόπιας και ευρωπαϊκής διαπλοκής, την μειοδοτική στάση Ελλήνων ευρωβουλευτών και τον ορυμαγδό ψεύδους, ο Βασικός Μέτοχος δικαιωθηκε από το 2009 ασχέτως εάν τα «εξημερωτικά συγκροτήματα» του ΔΟΛ και το Πηγάσου όπου πηγαινοέρχεσαι δεν το ανέφεραν ποτέ. Όπως δεν αναφέρουν και τις τιμητικές διακρίσεις του νυν ΠτΔ, Προκόπη Παυλόπουλου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η δικαίωση λοιπόν της Ελλάδας για τον Βασικό Μέτοχο, ειναι αυτή που και σημερα την νομιμοποιεί και τις επιτρέπει να νομοθετήσει νόμους όπως αυτός για τις εξωχώριες εταιρείες.

Και όχι το αντίστροφο αγαπητέ κύριε Λάμψια. Όσους φετφάδες και να εκπονήσουν οι μουλάδες της διαπλοκής, η πραγματικότητα θα τους πληγώνει.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ»: Η ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Όλη η αλήθεια και η δικαίωση της Ελλάδας που αποσιωπούν οι βαρώνοι των ΜΜ»Ε».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.