Μία ημέρα πριν βάλει την υπόθεση Βγενόπουλου στο αρχείο έστειλε την επιστολή κατά Παπαγγελόπουλου η Τσατάνη!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Βόρβορος. Μόνον αυτή η έκφραση αρμόζει για να περιγράψει τις μεθοδεύσεις των σταγονιδίων εντός της δικαιοσύνης, που αντί να προστατεύουν το δημόσιο συμφέρον και τον Έλληνα πολίτη, αρχειοθετούσαν υποθέσεις που προκάλεσαν ζημίες δισεκατομμυρίων (τις οποίες κουκούλωσε με την σειρά της η πολιτική ηγεσία με τις περιβόητες ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών με δημόσιο χρήμα).

20160306105124

Ενώ υποτίθεται ο Παπαγγελόπουλος έκανε «παρέμβαση» στο έργο της δικαιοσύνης από τα μεσα Νοεμβρίου του 2015, η εισαγγελέας Τσατάνη έστειλε την επιστολή – καταγγελία στην κ. Γκουτζαμάνη αρκετούς μήνες μετά. Τι συνέβη; Έτρεμε το χέρι της; Όχι! Η επιστολή εστάλη στις 22 Φεβρουαρίου του 2016, μία ημέρα πριν αρχειοθετήσει την υπόθεση Βγενόπουλου! Γεγονός που αποδεικνύει ότι η εισαγγελέας γνώριζε πολύ καλά τι διέπραττε και έστειλε την επιστολή ως απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει τις διώξεις που θα επακολουθούσαν. Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

Έρχεται όμως επισήμως το υπουργείο δικαιοσύνης της Κύπρου με επιστολή βόμβα και καταγγέλει ευθέως ότι ο Βγενόπουλος ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ επικαλέστηκε την …αθώωση του από την Τσατάνη πριν αυτή εκδοθεί! Δηλαδή προκύπτει ότι ο Βγενόπουλος ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον διώκτη του (!!) «λειτουργό» που υποτίθεται ότι επρεπε να προστατεύσει τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού και το δίκαιο απέναντι στον ισχυρό.

Διαβάστε το συνταρακτικό απόσπασμα της επιστολής:
«Σύμφωνα με την προαναφερθείσα χθεσινή ανακοίνωση του κ. Βγενόπουλου, την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, η κα Τσατάνη περάτωσε την Προκαταρκτική Εξέταση, την οποία διεξήγαγε και με σχετική Διάταξη της υπό στοιχεία 1/22-2-2016, αποφάνθηκε ότι δεν προέκυψαν οποιεσδήποτε ενδείξεις περί διάπραξης αδικημάτων και ότι η όλη υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι «εκ συμπτώσεως», κατά την ίδια ημερομηνία ο κ. Βγενόπουλος, ως είχε προκαθοριστεί, εμφανίστηκε ενώπιον της 10ης Ανακριτρίας κας Μ. Ευαγγέλου για ανάκριση, αρνούμενος και πάλι να ανακριθεί. Επικαλέστηκε δε, όπως πληροφορούμαι από τις Κυπριακές ανακριτικές Αρχές, τη Διάταξη της κας Τσατάνη, η οποία φαίνεται να μην είχε μέχρι εκείνη την ώρα εκδοθεί.»!!!

Και έρχεται ο κύριος Βγενόπουλος, να ζητήσει …εξεταστική για τον Παπαγγελόπουλο!
Τον υπερασπίζεται ποιός; Ο Βενιζέλος, ο οποίος συμπτωματικά έφερε τον Σάφα, συνέταιρο του Βγενόπουλου με σκανδαλώδη σύμβαση για τα υποβρύχια στην Ελλάδα!

Είναι μονόδρομος πλέον για την κυβέρνηση να σπάσει το απόστημα. Να το γκρεμίσει. Να μην σταματήσει πουθενά ειδικά τώρα που οι μάσκες των πανικόβλητων έχουν πέσει.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.