Ο Σπίρτζης διέσυρε τον Μητσοτάκη: Είσαι φερέφωνο του ΔΟΛ!! #menoume_kanalia #vouli

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ«Τόσο καιρό δεν υπήρχαν άδειες και διαφάνεια καθώς υπήρχαν άλλοι λόγοι. Τοποθετούσαν συμβούλους σε Ολομέλεια κ.α. Δεχτήκαμε ψέματα, λάσπη, κιτρινισμό. Ένα συγκρότημα που μας αγαπά πολύ (ΔΟΛ) έγραψε το πρωί για τις 4 εφημερίδες του Ναπολέοντα, το Βήμα online και τα ανέφερε ο Μητσοτάκης!!!
«Όσα ξέρατε τελειώνουν σήμερα, θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας», δήλωσε ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων

«Πριν 3 μήνες ψηφίστηκε το ν/σ για τις άδειες και ακούγαμε ότι φιμώνουμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η έκθεση αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός καναλιών. Έχουμε 6 πολυπλέκτες για μετάδοση. Οι 2 είναι περιφερειακοί. Ένας πολυπλέκτης μπορεί να έχει 2 τηλεοπτικούς σταθμούς.

Υπάρχει η λύση να πέσει μαύρο στην ΕΡΤ και να τα δώσουν στη DIGEA. Πρέπει να έχουμε 4 κανάλια ως το 2020 και 2 μετά για επίγεια ψηφιακά κανάλια. Πρέπει να έχουμε 4 κανάλια υψηλής ανάλυσης για 10 χρόνια. Αυτή είναι η οικονομική και πολιτική πρόταση για τον αριθμό των καναλιών», δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης κατά τη συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες.

«Τόσο καιρό δεν υπήρχαν άδειες και διαφάνεια καθώς υπήρχαν άλλοι λόγοι. Τοποθετούσαν συμβούλους σε Ολομέλεια κ.α. Δεχτήκαμε ψέματα, λάσπη, κιτρινισμό. Ένα συγκρότημα που μας αγαπά πολύ (ΔΟΛ) έγραψε το πρωί για τις 4 εφημερίδες του Ναπολέοντα, το Βήμα online και τα ανέφερε ο Μητσοτάκης.

Θα προχωρήσουμε παρά τη λάσπη που δεχτήκαμε και την καθυστέρηση, θα υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας και θα καθαρίσουμε το ραδιοτηλεοπτικό πεδίο. Τόσο καιρό παιζόταν το σίριαλ «Τα παιδιά των καναλιών» με τους γνωστούς πρωταγωνιστές. Αυτό τελειώνει σήμερα», πρόσθεσε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.