ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- Ωρολογιακή βόμβα οι Τούρκοι της Γερμανίας. Επικίνδυνο κοκτέιλ Ισλαμισμού και επιρροής Γερμανών Πολιτικών

germania-toyrkia-flags-960x460
«Οι Τούρκοι στη Γερμανία είναι μια ωρολογιακή βόμβα, τουλάχιστον η πλειοψηφία τους».
Αυτή είναι η δήλωση με την οποία ο Peter Cohen, ένας Αμερικανός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου, συμπεραίνει σε πρόσφατη μελέτη του στη Γερμανία.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία ήδη, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι «συντηρητικοί» μουσουλμάνοι, μια ήπια έκφραση για το «ενα-βημα-απο-το-τζιχαντισμο»

Είναι ενσωματωμένοι στην γερμανική κοινωνία; Χμ…Όχι ακριβώς.

Η πλειοψηφία από αυτούς μιλούν γερμανικά σπασμένα, ειδικά οι ηλικιωμένοι.

«Δεν θέλουν να ενσωματωθούν στην γερμανική κοινωνία», λέει ο Hartmut, ο οποίος δεν θέλει να πει το επώνυμο του απο τον φόβο των αντιποίνων από βίαιους Τούρκους.

«Αισθάνονται πολύ Τουρκοί. Τυχαίνει να είναι στη Γερμανία, όπως οι ηλικιωμένοι γενιά στη δεκαετία του 1960 είχαν προσληφθεί για να εργαστούν στις βιομηχανίες αυτοκινήτων και άνθρακα. Τώρα, πολιτισμικά η πλειονότητα των Τούρκων, ακόμα και οι νεαροί, εδώ στη Γερμανία αισθάνονται πρώτα Τούρκοι» Προσθέτει Hartmut, ο οποίος είναι ένας κοινωνικός επιστήμονας σε γερμανικό πανεπιστήμιο.

Ο καθηγητής Κοέν συμφωνεί με αυτό που λέει ο Hartmut για την τουρκική μετανάστευση, «Στις ΗΠΑ, για παράδειγμα, οι μετανάστες συνήθως θα ενσωματωθούν στην αμερικανική κοινωνία, και αποτελειωτικά στη δεύτερη γενιά . Η έρευνά μου δείχνει ότι η πλειοψηφία των Τούρκων επιμένουν να διατηρούν την τουρκική ταυτότητα τους και πολιτιστική τους κληρονομιά»

Πολύ λίγοι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά, περίπου 20%. Το άλλο 80% ζει στην λεγόμενη Hartz IV (κρατικές κοινωνικές παροχές). 70% των παιδιών τους δεν έχουν καμία GCSE κιο εγκατέλειπουν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν τη βασική τους εκπαίδευση.

20130321_german-turks-with-flag_LARGE.jpg

«Δεν μπορούν να βρουν μια θέση εργασίας; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Ομως υπάρχουν θέσεις εργασίας εκεί έξω. Αλλά προτιμούν να ζουν με κρατικά επιδόματα και να έχουν μια εύκολη ζωή. Γιατί να θέλουν να εργάζονται; Επιπλέον, το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών δεν τους ενθαρρύνουν ή τουλάχιστον να τους αναγκάσει να αποδεχτούν οποιαδήποτε δουλειά. » Λέει ο Hartmut.

Hartmut είπε επίσης, «Μερικοί από εκείνους που ζουν με κρατικά επιδόματα έχουν πολύ συχνά μερικής απασχόλησης από την οποία ούτε το Κέντρο Εργασίας και το Γραφείο Οικονομικών γνωρίζουν.»

Σύμφωνα με το γερμανικό κρατικό σύστημα παροχών, κάθε ενήλικος πολίτης που έχει τη γερμανική υπηκοότητα, άνεργος που δεν μπορει να βρει την κατάλληλη δουλειά, έχει το δικαίωμα να πάρει μηνιαίως 482 €. Επιπλέον, οι γονείς παίρνουν για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών, 200 € , καθώς και όλα τα μηνιαία έξοδα τους όσον αφορά την ενοικίου, θέρμανσης, ενέργειας, ασφάλισης υγείας, και τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Όλως περιέργως μερικοί Τούρκοι που ζουν στις γενναιόδωρες κρατικές παροχές μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα όπως η Mercedes ή BMW». Λέει ο Κλάους, ο ιδιοκτήτης του οποίου οι ενοικιαστές είναι ένα τέτοιο παράδειγμα.

Ο Kamal (46 ετών) και η σύζυγός του Shadia (42 ετών) έχουν δέκα παιδιά κάτω των 18 ετών και ζουν με το Hartz IV (το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών). Έχουν ένα μηνιαίο καθαρό εισόδημα των περίπου 3000 €.Επιπλέον, όλες οι δαπάνες τους για την ενοικίαση, την υγειονομική περίθαλψη, τις μεταφορές, τη θέρμανση, κλπ πληρώνονται από το κράτος.

Ο Kamal δεν εργάστηκε ποτέ , ούτε είχε μια κανονική δουλειά, ποτέ δεν τελείωσε το σχολείο, και ποτέ δεν έμαθε ένα επάγγελμα. Τώρα ισχυρίζεται ότι είναι «άρρωστος». Κλάους, ο σπιτονοικοκύρης του Kamal λέει, «Ο άνθρωπος είναι ικανός.» Ομολόγησε ακόμη και στον Klaus ότι λέει ψέματα όταν λέει ότι είναι άρρωστος. «Μου είπε κάποτε: «Γιατί πρέπει να εργαστώ αν μπορώ να ζήσω καλά χωρίς δουλειά;»»

Η Ευρωπαϊκη ένωση και κυρίως η Γερμανοί πολιτικοί επέμειναν στην χρηματοδότηση της Γερμανίας με 3δις. Η Τουρκία τα χρησιμοποίει σε πογκρόμ κατά το Κούρδων με εκατόμβη νεκρών απο τα Χριστούγεννα
Η Ευρωπαϊκη ένωση και κυρίως η Γερμανοί πολιτικοί επέμειναν στην χρηματοδότηση της Γερμανίας με 3δις. Η Τουρκία τα χρησιμοποίει σε πογκρόμ κατά το Κούρδων με εκατόμβη νεκρών απο τα Χριστούγεννα

Η Ευρωπαϊκη ένωση και κυρίως οι Γερμανοί πολιτικοί επέμειναν στην χρηματοδότηση της Γερμανίας με 3δις. Η Τουρκία τα χρησιμοποιεί σε πογκρόμ κατά το Κούρδων με εκατόμβη νεκρών απο τα Χριστούγεννα αντι να βοηθήσει τους μετανάστες

Ο Kamal είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει τακτικά εκθέσεις ανεργίας του στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης (Bundes Agentur für Arbeit) στην πόλη του. Κάνει έτσι, όταν αυτός καλείται για μια συνέντευξη για δουλειά. Αλλά πάντα ισχυρίζεται ότι είναι «άρρωστος» που φέρεται να έχει «αφόρητους πόνους στην πλάτη και τις αρθρώσεις του.» Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να πάρει οποιαδήποτε δουλειά. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια για τον Kamal είναι ο ιδιοκτήτης του Klaus.

Klaus και πολλοί άλλοι Γερμανοί είναι εξοργισμένοι για τον Kamal και τους ομοίους του. «Είναι βάρος, οι φορολογούμενοι έχουν να χρηματοδοτήσουν περίεργους επαίτες όπως ο Kamal. Αυτό με κάνει να άρρωστο»

Από την άλλη πλευρά, γείτονας του Kamal, ο Dieter εργάζεται για μια εταιρεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργάζεται 8 ώρες ημερησίως, αυτός απλώς για να πάρει 800 €  στο τέλος του μήνα. Από αυτό το μισθό που έχει πρέπει να πληρώσει το νοίκι του και το υπόλοιπο των δαπανών του. Του μένουν γύρω στα 400 € να περάσει το μήνα

Εκτός αυτού, για τους Τούρκους που ζουν στη Γερμανία, τα παιδιά είναι μια κερδοφόρα επιχείρηση. Ορισμένοι Τούρκοι εφαρμόζουν την γνωστή τους…δωροδοκία για να κάνουν αυτό τη απάτη, χωρις να συνυπολογίζουμε ότι οι Γερμανοί, αλλά κι υπόλοιποι φορολογούμενοι χρηματοδοτούν την δημογραφική έκρηξη των Τούρκων.

Σε γενικές γραμμές, οι γερμανοί πολίτες μπορούν να εισέλθουν Τουρκία με απλή επίδειξη της ταυτότητας τους.

Ως εκ τούτου οι γερμανίδες Τουρκάλες, κυρίως για τις γυναίκες, ταξιδεύουν στην Τουρκία κι επιστρέφουν με «ενοικιασμένο» μωρό. ή παίρνουν μωρό προσωρινά από συγγενείς, περνούν τα γερμανικά σύνορα και παρουσιάζουν ότι είναι το μωρό τους, που γεννήθηκε πρόσφατα στην Τουρκία!

Khaled, ένας Τούρκος, μου είπε ότι μπορω να πάρω «ενα ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης» στην Τουρκία για $10.

Στη Γερμανία, το «νέο» μωρό θα καταχωρηθεί στη διοίκηση στο δημαρχείο, και η «μητέρα του μωρού» αρχίζει να παίρνει 200 ​​€ σε μηνιαία βάση.

Ζώντας για το σύστημα παροχών κατάσταση έχει γίνει ένα βασικό μέρος του πολιτισμού της τουρκικής κοινότητας στη Γερμανία.

Nicole, δάσκαλα σε ένα γερμανικό σχολείο μου είπε κάποτε, οτι όταν ρωτά τους μαθητές της τι θέλουν να γίνει στο μέλλον, η πλειοψηφία των Τούρκων μαθητές λένε, «Hartz IV Empfänger» (δέκτης κρατικών παροχών). Όταν ρώτησε ένας από τους μαθητές της, «Γιατί συμβαίνει αυτό;» Το κορίτσι απάντησε: «Οι γονείς μου ζουν με το Hartz IV και να οδηγήσει μια εύκολη ζωή. Κοιμούνται περισσότερο το πρωί, και πάντα να έχεις αρκετά χρήματα»

Κατ ‘ιδίαν, Γερμανοί αστυνομικοί και οι γυναίκες παραπονιούνται για τις «Γερμανοί» Τουρκικής καταγωγής.

Ο Helmut στο Βερολίνο, μου είπε, «Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα που προκαλούνται από τους Τούρκους ή τους Ευρωπαίους ανατολικά. Είναι πολύ απρόσεκτοι οδηγοί. Δεν σέβονται τους κανόνες κυκλοφορίας.»  Στη συνέχεια, στράφηκε προς τον συνάδελφό του και πρόσθεσε: «Αλλά ποιος τολμώ να πω αυτο δημόσια;»

Πράγματι, τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί πάντα μιλάμε για «ένταξη», αλλά ποτέ δεν δείχνουν προς την τουρκική κοινότητα ωστε να απαιτήσουν την τήρηση του νόμου όπως όλοι οι πολίτες.

Hartmut υποστηρίζει ότι «Το γερμανικό κοινό, είναι καλύτερα ενημερωμένοι. Ξέρουν ότι είναι οι Τούρκοι που δεν σέβονται τους κανόνες, και δεν θέλουν να ενσωματωθούν στην γερμανική κοινωνία».

«Δεν ξέρω τι είδους εμπειρία που έχουν κάνει οι άλλοι, αλλά η εμπειρία μου είναι πολύ σαφής. Ζω σε μια περιοχή όπου το όριο ταχύτητας είναι 30 χιλιόμετρα ανά ώρα. Αλλά μάντεψε ποιος οδηγεί γρήγορα σε αυτόν τον τομέα; Είναι ως επί το πλείστον οι Τούρκοι». Jürgen είπε.

Ο φίλος του Michael πρόσθεσε, «Αλλά ποιος τολμώ να πω ότι; Μερικοί Τούρκοι μάλιστα είναι πραγματικά βίαιοι , ιδίως οι Salafists μεταξύ τους. Κατά τη διάρκεια μιας διαδήλωσης μερικούς μήνες πίσω, ένας σαλαφιστης μαχαίρωσε δύο αστυνομικουςμε μαχαίρι.»

«Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και οι Γερμανοί πολιτικοί , κάνουν ό, τι είναι δυνατό για να αποφύγουν να πουν τα πράγματα με το όνομά τους. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν πανω απο 3,000,000 Τούρκοι στη Γερμανία, οι περισσότεροι από αυτούς είναι μουσουλμάνοι και πολλοί από αυτούς να συμφωνουν με ισλαμιστές τρομοκράτες ». Λέει ο Cohen.

Πριν από δύο εβδομάδες ένα κύτταρο σαλαφιστών ανακαλύφθηκε. Αυτές οι εξτρεμιστές σχεδίαζαν να σκοτώσουν τον επικεφαλής του Pro NRW (μια οργάνωση της δεξιάς). Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν. Όπως αναζητήθηκαν τα διαμερίσματά τους, βρέθηκαν όπλα και χειροβομβίδες .

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν, «Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν, ένας από αυτούς είναι Αλβανοί και οι άλλοι τρεις είναι Γερμανοί (για τους Τούρκους)!»

«Υπάρχουν τουρκικα γκέτο σε κάθε τετράγωνο  στη Γερμανία. Η πλειοψηφία των Τούρκων συγκεντρώνονται σε ορισμένες συνοικίες. Γερμανοί δεν ζουν εκεί ή δεν τολμούν να ζήσουν εκεί. Αποσύνθεση είναι η σωστή λέξη που ισχύει για τους Τούρκους στη Γερμανία και όχι« ενσωμάτωσης » πιστεύει Hartmut.

«Το όνειρο της ύπαρξης ενός Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν είναι νεκρό από τους Τούρκους.» Λέει ο Jalal, Κούρδος ανεξάρτητος δημοσιογράφος που ζει στη Γερμανία.

Και πρόσθεσε: «Το τουρκικό κατεστημένο πιστεύει ότι οι Τούρκοι στη Γερμανία αποτελούν μια πολύτιμη αιχμή του δόρατος για την ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βία τον 15ο αιώνα ίσως, πολλοί Τούρκοι πιστεύουν, να γίνει πραγματικότητα στον 21ο αιώνα Η Γερμανία, η καρδιά της Ευρώπης. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι δημογραφικά, ενώ η γερμανική αύξηση του πληθυσμού είναι σχεδόν μηδενική, είναι ακόμη οι αναθέτουσες, οι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%. Ως εκ τούτου, οι δημογράφοι υποθέτουν ότι από το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων που ζουν στη Γερμανία θα είναι τουρκικής καταγωγής. »

Σχολίασε, «Αυτός είναι ο λόγος οι Τούρκοι δεν θέλουν να ενσωματωθούν στην γερμανική κοινωνία». «Αυτό είναι αλήθεια», απάντησε Jalal. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύτιμη είναι η τουρκική κοινότητα για την τουρκική κυβέρνηση. Η τουρκική κοινότητα στη Γερμανία είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της ανθρώπινης στην τουρκική πραγματικότητα.»

Είπα, «Αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί χαμένη ευκαιρία από Γερμανούς πολιτικούς και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης.» Jalal απάντησε, «Αυτό θα μπορούσε τώρα να είναι σκουπίδια, αλλά όχι σε 50 χρόνια Εκτός αυτού, οι Τούρκοι θέλουν να απαλλαγούμε από δύο εφιάλτες:.. Την παράδοση ανεξαρτησία των Κούρδων και αναγνωρίζοντας τη γενοκτονία που υπέστησαν οι Αρμένιοι»

Σε κάθε επίσκεψη στη Γερμανία από τον τούρκο πρωθυπουργό, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο άνθρωπος που προτρέπει τους άνδρες της χώρας του και τις γυναίκες να επιμείνουμε σε τουρκική ταυτότητα τους από όλες τις απόψεις, από την άποψη της γλώσσας και του πολιτισμού. Πολλοί άνθρωποι στη Γερμανία, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη του Cohen, πιστεύουν ότι αυτό είναι μια αυστηρή προσκλήση σε Τούρκους στη Γερμανία να μην ενταχθούν στη γερμανική κοινωνία.

Η τουρκική κοινότητα στη Γερμανία ανταποκρίνεται θετικά στην έκκληση αυτή. «Εκ των πραγμάτων, οι Τούρκοι στη Γερμανία, κατοικουν στη Γερμανία γεωγραφικά, , αλλά πολιτισμικά ζουν στην Τουρκία. Ορισμένοι Τούρκοι είναι ακόμα πεπεισμένοι ότι ο πολιτισμός τους είναι ανώτερος σε σχέση με τον γερμανικό.» Σχόλια Cohen.

Στην πραγματικότητα, η γερμανική πολιτική δημόσιας ανησυχεί για την έλλειψη ολοκλήρωσης των Τούρκων στη γερμανική κοινωνία. Το γερμανικό πολιτικό κατεστημένο και τα ΜΜΕ του θα μπορούσε να πει όλα αυτά είναι σκουπίδια. Αλλά μακροπρόθεσμα, αυτό σκουπίδια τροφοδοτεί μια ωρολογιακή βόμβα που πολλοί άνθρωποι είναι πρόβλεψη, αλλά όχι τις γερμανικές πολιτικοί και μέσα ενημέρωσης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.