ΘΡΑΚΗ.Ανακoίνωση υπερ Τζιχαντιστών του Κομματος DEB-ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ;

deb-partisi-genel-bac59fkanc4b1-mustafa-ali-c3a7avuc59f

Συλλάβετε τον Ψευτομουφτή της Θράκης-φιλοξενούσε σπίτι του Τζιχαντιστη

ΘΡΑΚΗ.Ανακοίνωση υπερ Τζιχαντιστών του Μουσταφά Αλή Τσαούς του Κομματος DEB-ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ !

μεταφραση

«Ως κόμμα DEB, καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την απάνθρωπη σφαγή σε βάρος των Τουρκμένων στην περιοχή Μπαγίρ Μπουτζάκ στα νότια του Χατάι.(σ.σ.ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ)

Θεωρούμε απαράδεκτη κάθε σκληρότητα  σε βάρος των αθώων αυτών ανθρώπων  που δεν έχουν άλλο σκοπό πέραν του να ζούνε με γαλήνη στα εδάφη της δικής τους πατρίδας. Κάνουμε έκκληση προς κάθε χώρα, φορέα και οργάνωση με συνείδηση, ώστε να λήξει το συντομότερο αυτή η σκληρότητα.

ΚΟΜΜΑ DEB»

Συλλάβετε τον Ψευτομουφτή της Θράκης-φιλοξενούσε σπίτι του συνεργάτη του ISIS

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.