Ποιός εντέλει ο ρόλος σας κύριε Αυγενάκη;

Μετά την συκοφαντική «ερώτηση» για την ανύπαρκτη οφσορ του Χαϊκάλη, ο Αυγενάκης έκθετος και για το «γραφείο Παππά – Σπίρτζη»!

Τα μαζεύει σήμερα ο αρθρογράφος του ΔΟΛ για το δηθεν γραφείο που κόβει μίζες και ανήκει στους υπουργούς Παππά και Σπίρτζη. Ο Αυγενάκης όμως, λειτουργώντας ως πολιτικός βραχίονας λασπολόγων που τελούν πολιτικούς εκβιασμούς με συκοφαντικά δημοσιεύματα, έσπευσε να κάνει πάλι… «Ερώτηση» στην βουλή! Εάν έδειχνε την ίδια σπουδή και για τα προβλήματα των πολιτών που τον εκλέγουν, τι καλά που θα ήταν τα πράγματα στην μπανανία…

Ο Παπαχρήστος κάνει κωλοτούμπες μέσα στη λάσπη (του) για Παππά, Σπίρτζη

ΕΠΙΚΗ η κωλοτούμπα του Παπαχρήστου στα σημερινά ΝΕΑ. Αφού πέταξε (κι αυτός) τη λάσπη σε Παππά, Σπίρτζη, κατάλαβε ότι δεν τον… παίρνει και –τώρα που συνειδητοποίησε ότι έρχεται η ώρα της Δικαιοσύνης- άρχισε τις ΚΥΒΙΣΤΗΣΕΙΣ!

Θυμάστε που πρόσφατα ο ΔΟΛ του Ψυχάρη (με δημοσιεύματα σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ δια χειρός Παπαχρήστου) και ο γνωστός και μη εξαιρετέος βουλευτής της ΝΔ, Αυγενάκης, κατηγόρησανΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τους Παππά και Σπίρτζη ότι –δήθεν- είχαν στήσει γραφείο ρουσφετιών στη Συγγρού που «καθάριζε» 50.000 ευρώ την ημέρα;

ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ αρχικά έγραψαν το θέμα χωρίς ονόματα, απλά φωτογραφίζοντας τους δύο υπουργούς, το μετέφεραν στη Βουλή μέσω Αυγενάκη και το ξαναπήραν από άλλα media του ΔΟΛ ρίχνοντας και τα ονόματα!

Ε, ξεχάστε τα όλα! Δεν υπάρχει υπόθεση, είναι τρίχες κατσαρές μας λέει ΤΩΡΑ ο Παπαχρήστος μέσα από τα ΝΕΑ! Διαψεύδει τον εαυτό του (!), αφού συσκέφθηκε –όπως μας λέει- με τον… νου και την καρδιά του! Πρώτα τα είπε, δημιούργησε το θέμα και, τώρα, είναι «έπεα πτερόντα», λέει.

Τελικά, αφού τα γράψανε, αφού τα προβάλανε, αφού τα κάνανε «γύρω-γύρω» και αφού ρίξανε τις σκιές τους επί εβδομάδες, τώρα γράφουν ένα κομματάκι –πασπαλισμένο και με λίγη… Παπαχρήστεια λογοτεχνική ευαισθησία (για να μπερδέψουν, προφανώς, τον αναγνώστη)- και νομίζουν ότι καθάρισαν.

Τελικά, λέει (τώρα) ο Παπαχρήστος, τα στοιχεία είναι φτωχά και σε καμία περίπτωση δεν προκύπτει ότι είναι τίποτα περισσότερο από ένα απλό πολιτικό γραφείο (όπως όλα τα άλλα, προσπαθεί να μας πείσει ο celebrity συντάκτης των ΝΕΩΝ –που δεν το χωράει ο νους του ότι αυτά που ήξερε επί ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, πάνε, τελείωσαν).

Διάβασε, φαίνεται, ο (γνωστός για τα… ειδικά του άρθρα) Παπαχρήστος ότι Παππάς και Σπίρτζης θα στείλουν στη Δικαιοσύνη την υπόθεση (την έχουν ήδη αναθέσει στους δικηγόρους τους), φόρεσε τη φορμίτσα του, τα αθλητικά του παπούτσια και έκανε μία μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα! Ποια καταγγελία; Ποιος Αυγενάκης; Ποιο γραφείο με κέρδος 50.000 ευρώ (μαύρα) την ημέρα;

Καμαρώστε τον Παπαχρήστο από τα σημερινά Νέα:

Το έψαξε… καλύτερα ο… ερευνητής. Δεν υπάρχει τίποτα τελικά! Τα 50 χιλιάρικα είναι -εν τέλει- ιστορίες με δράκους. Δράκους που με χαρά και αβασάνιστα είχε φιλοξενήσει ο ίδιος Παπαχρήστος λίγες ημέρες πριν στην ίδια στήλη, στην ίδια εφημερίδα! Αλλά αυτά είναι… λεπτομέρειες.

Ξαφνικά μας… βρώμισε και ο Αυγενάκης και τον αδειάσαμε και αυτόν μεγαλοπρεπώς, ε κύριε Παπαχρήστο; Κατά τον Παπαχρήστο ΣΗΜΕΡΑ –για αύριο δεν εγγυόμεθα- ο Αυγενάκης είναι ένας βουλευτής που κάνει καταγγελίες (ή, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη) βασισμένος σε ιστορίες για δράκους και λόγια του αέρα.

Αρα, να υποθέσουμε -κύριοι του ΔΟΛ…- πως την επόμενη φορά που θα καταγγείλει κάτι ο Αυγενάκης, είτε θα το αγνοήσετε, είτε θα αναφέρετε μια κουβέντα σε κάποιο μονόστηλο, με τηνΣΑΦΕΣΤΑΤΗ υποσημείωση ότι είναι ο ίδιος τύπος που την άλλη φορά μας έλεγε «ιστορίες με δράκους» και, άρα, ανάλογη αξία μπορεί να έχουν και οι επόμενες καταγγελίες του;

Έχουν πλάκα, λοιπόν, οι διακινητές αυτού του είδους της ΔΟΛιας δημοσιογραφίας όταν καταλαβαίνουν ότι δεν αργεί η ώρα που θα πρέπει να αποδείξουν σε ένα δικαστήριο αυτά τα οποία γράφουν, καταγγέλλουν, προβάλλουν, υιοθετούν.

Και σίγουρα έχει πλάκα να βλέπεις να δίνει ο ένας τον άλλον όταν τα πράγματα σκουραίνουν…

Ο Παπαχρήστος έγραψε αυτό που πριν λίγο διαβάσατε και (νομίζει ότι) καθάρισε…

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα… στοιχεία που έχει ο Αυγενάκης αλλά και οι… παραγωγοί του BHMA FM και όλη αυτή η ομάδα ειδικών αποστολών που εδράζεται στον κάποτε πανίσχυρο ΔΟΛ.

Και κάτι τελευταίο: κύριε Παπαχρήστο, μην κρίνετε τους σημερινούς υπουργούς με βάση τους δικούς σας παλιόφιλους από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Όχι! Ούτε πάστα φλόρα δεν δέχονται για να κάνουν «ρουσφέτια» οι Παππάς, Σπίρτζης! Γιατί πολύ απλά ΔΕΝ κάνουν ρουσφέτια. Ξέρουμε είναι δύσκολο να το χωρέσει αυτό το μυαλό σας, αλλά προσπαθήστε το.

Η Ελλάδα έχει αλλάξει. Και η αριστερή… παρένθεση είναι εδώ και θα είναι εδώ για να δίνει μάχες με τη διαπλοκή στην Ελλάδα και τον σκοταδισμό στην Ευρώπη χωρίς να χρειάζεται κανείς να δώσει ούτε ένα… πιτόγυρο!!

Να θυμηθούμε τα ΒΗΜΑτα λάσπης και τον ρόλο του Παπαχρήστου, του Αυγενάκη και του ΔΟΛ;

12 co6ver-190605807

Το πρώτο χτύπηµα ήρθε από τον ΒΗΜΑτοδότη του ΒΗΜΑτος, ο οποίος επικαλείτο «διάφορους εξοργισµένους ΣΥΡΙΖΑίους» (!) που του µετέφεραν «ότι δύο υψηλόβαθµα πρόσωπα της κυβέρνησης έχουν νοικιάσει ένα γραφείο επί της λεωφόρου Συγγρού όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιµετωπίζουν µε το αζηµίωτο τις διάφορες «εκκρεµότητές» τους».

Μάλιστα, η γνωστή στήλη έκανε λόγο για «γραφείο διευθετήσεων και εξυπηρετήσεων, µια µηχανή παρα-διοίκησης η οποία λύνει, υποτίθεται, θέµατα πολιτών. Με το αζηµίωτο»… Εγραφε για «γρηγορόσηµο», για «δωράκια» που καθαρίζουν υποθέσεις (όπως επιστροφή ΦΠΑ ή πληρωµή προµηθευτών, κατά τον ΒΗΜΑτοδότη) και για «µηχανή παραγωγής χρήµατος (µαύρου)» µε «το «κοπτήρι» να κόβει, κατά τα θρυλούµενα, κοντά στις 50.000 ευρώ την ηµέρα»!

Την επόµενη µέρα, τη ∆ευτέρα, τη σκυτάλη πήρε ο βουλευτής της Ν∆, Λευτέρης Αυγενάκης, που σε σχετική του ερώτηση στη Βουλή έκανε λόγο για «αναφορές που έχουν δει το φως της δηµοσιότητας» (σσ: έτσι ξεµπερδέψαµε και από την ανάγκη ύπαρξης συγκεκριµένων καταγγελιών), υιοθετώντας και ξεπατικώνοντας στο κείµενό του τις απόψεις του γνωστού µιντιάρχη. Ετσι απλά. Χωρίς έλεγχο, χωρίς διασταύρωση, χωρίς ντροπή. Και χωρίς κανείς να αναφέρει ονόματα υπουργών!

Έγινε, όμως, κι αυτό στη συνέχεια (όχι, που θα το… ξεχνούσαν: άμα είναι να την κάνεις τη δουλειά, σου λέει ο ΔΟΛ, στοχοποίησέ τους ξεκάθαρα, μην μείνει και καμιά αμφιβολία ποιον θέλουμε να… θάψουμε). Ο Αυγενάκης, λοιπόν, επανήλθε µε νέα ερώτηση για να πει ότι άκουσε στον ΒΗΜΑ FM τρεις δηµοσιογράφους – υπαλλήλους του Ψυχάρη να κατονοµάζουν τους Παππά και Σπίρτζη ως εµπλεκόµενους στο θέµα. Από τις καταγγελίες, λοιπόν, φτάσαµε στο κουβεντολόι των πρωινών εκποµπών.

Στο παιχνίδι είχε μπει, βεβαίως και ο Γιώργος Παπαχρήστος από τα ΝΕΑ! Στην παρέµβαση του έγκριτου -κατά τα λοιπά- συναδέλφου, Γιώργου Παπαχρήστου τονιζόταν πως σύµφωνα µε τον Αυγενάκη «δύο υπουργοί έχουν στήσει µηχανισµό εξυπηρέτησης πάσης φύσεως »αιτηµάτων» µε ηµερήσιο τζίρο 50.000 ευρώ (!!!) σε γραφείο επί της Λεωφόρου Συγγρού […] »όπου συνεργάτες τους δέχονται πολίτες και αντιµετωπίζουν µε το αζηµίωτο τις διάφορες εκκρεµότητές τους»».

Σήμερα, πάντως, ο Παπαχρήστος με μια κυβίστηση ολυμπιακών προδιαγραφών τα πήρε όλα πίσω! Για να δούμε τι θα μας πει τώρα ο… υπόλοιπος ΔΟΛ και ο λαλίστατος Αυγενάκης! 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.