Σκληρή προειδοποίηση Παπαγγελόπουλου «Στο αυτόφωρο όσοι τελωνειακοί αντιστέκονται στους ελέγχους»

papaggelopoulos1 (1)
Συνάντηση με τους εκπροσώπους των φορέων που συμμετέχουν στα μικτά κλιμάκια ελέγχων στα τελωνεία, είχε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης που είναι υπεύθυνος για την πάταξη της διαφθοράς τόνισε πως οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε όλη την Επικράτεια και διέταξε να ακολουθείται η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση απείθειας, αντίστασης και λοιπών έκνομων ενεργειών εκ μέρους των ελεγχόμενων. 

Στη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό συμμετείχαν ο ΓΓ για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, κ. Γιώργος Βασιλειάδης, ο Διευθυντής της οικονομικής αστυνομίας κ. Εμμανουήλ Πλουμής, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, κ. Μενέλαος Τσουπλάκης, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού, Αρχιπλοίαρχος, κ. Κωνσταντίνος Γκώνιας, ο Αστυνομικός Διευθυντής, κ. Εμμανουήλ Δουρβετάκης, που υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς και ο εφοριακός υπάλληλος του ΣΔΟΕ, κ. Ευστάθιος Τσίρμπας, που επίσης υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος ενημέρωσε τους αρμόδιους φορείς, ότι ισχύει η εντολή του πρώην Υπουργού Επικρατείας, κ. Παναγιώτη Νικολούδη και θα συνεχιστούν οι έλεγχοι από τα μικτά κλιμάκια, στους χώρους εντός και εκτός των τελωνείων σε όλη την Επικράτεια, σημειώνοντας ότι θα επακολουθήσει νεότερη επικαιροποιημένη εντολή  από τον ίδιο.

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.