«πρώτη φορά αριστερά»!

8016_0a0c_500Από τη μια μεριά, οι μεν εγκαλούν τους δε, προσάπτοντας τους αδόκιμες και εν τέλει φτηνές κατηγορίες του τύπου ότι ενστερνίζονται «το Σχέδιο Σόιμπλε, την αρπαγή του στοκ των χαρτονομισμάτων της ΕΚΤ ή το να δίνουμε στους συνταξιούχους χαρτάκια ‘IOU’ αντί για συντάξεις».

Από την άλλη μεριά, οι «αναμάρτητοι», εγκαλούν τον Πρωθυπουργό, επειδή με το πιστόλι των κλειστών τραπεζών στον κρόταφο και τη θηλιά της πιστωτικής ασφυξίας στον λαιμό, υπέγραψε την επονείδιστη συνθηκολόγηση. Πού ήταν όμως όλοι αυτοί οι επαναστάτες του γλυκού νερού, όταν ο Πρωθυπουργός παρασυρμένος από την μπαρουφακιάδα της δημιουργικής ασάφειας, παρέδιδε ευρώ-ευρώ, τα ελληνικά όπλα στους δανειστές? Στα πλατώ της Τηλεδημοκρατίας ήταν όλοι αυτοί και μπουρδολογούσαν!
Είναι, πράγματι, λυπηρό να τους βλέπουμε και τους μεν και τους δε, αντί να αναζητούν ένα modus operandi και να συζητούν τρόπους διαχείρισης αυτής της εθνικής ήττας που όλοι μαζί προκάλεσαν, αντίθετα να φαγώνονται σαν τα σκυλιά.
(Δυστυχώς, φαίνεται ότι τους είναι αδύνατον να καταλάβουν ότι όσο αυτοί πλησιάζουν στη διάσπαση, τόσο πιο κοντά στη νίκη βρίσκεται ο σύγχρονος Δόκτωρ Μένγκελε…)
Τα χάλια μας, τα γελοιογραφεί ο Τάσος Αναστασιάδης

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.