Μιχάλης Μασουράκης ALPHA BANK: Δεν είσαι άνεργος, είσαι «απελευθερωμένος»! Τι δεν κατάλαβες; [ΒΙΝΤΕΟ]

netakias  Αυτό είχε δηλώσει προ ημερών ο Μ.Μασουράκης διευθυντής μελετών (από την πολύ μελέτη χρεοκοπήσαμε) σε μεγάλο τηλεοπτικό δίαυλο.  Σε παγκόσμιο επίπεδο οι μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις απασχολούν το 65% του εργατικού δυναμικού (EUROSTAT) και μόλις το 35% μπορε’ι να απορροφηθεί από τους άλλους κλάδους (βιομηχανία, υπηρεσίες κτλ).  Αυτό για να καταλάβετε όλοι ότι η Ανεργία είναι εδώ και θα μείνει για πάντα, όπως σε όλες τις χώρες που εφαρμόζεται ο Νεοφιλελευθερισμός. Οι πόροι και ο πλούτος που όλες οι χώρες έχουν, θα διοχετεύεται στο εξής μέσω των Τραπεζών στην Ελβετία και το Λουξεμβούργο και φυσικά στις γνωστές και μη εξαιρετέες οφσορ και ο πληθυσμός απλά θα φυτοζωεί μέρα με την μέρα απλά ως γρανάζι για να λειτουργεί τις τοπικές υποδομές, η Βόρειος Κορέα που προβάλουν ως παράδειγμα προς αποφυγή θα φαντάζει παράδεισος στην Ελλάδα του 2021
netakias

Αυτό είχε δηλώσει προ ημερών ο Μ.Μασουράκης διευθυντής μελετών (από την πολύ μελέτη χρεοκοπήσαμε) σε μεγάλο τηλεοπτικό δίαυλο.

Σε παγκόσμιο επίπεδο οι μικρομεσαίες και μικρές επιχειρήσεις απασχολούν το 65% του εργατικού δυναμικού (EUROSTAT) και μόλις το 35% μπορε’ι να απορροφηθεί από τους άλλους κλάδους (βιομηχανία, υπηρεσίες κτλ).

Αυτό για να καταλάβετε όλοι ότι η Ανεργία είναι εδώ και θα μείνει για πάντα, όπως σε όλες τις χώρες που εφαρμόζεται ο Νεοφιλελευθερισμός. Οι πόροι και ο πλούτος που όλες οι χώρες έχουν, θα διοχετεύεται στο εξής μέσω των Τραπεζών στην Ελβετία και το Λουξεμβούργο και φυσικά στις γνωστές και μη εξαιρετέες οφσορ και ο πληθυσμός απλά θα φυτοζωεί μέρα με την μέρα απλά ως γρανάζι για να λειτουργεί τις τοπικές υποδομές, η Βόρειος Κορέα που προβάλουν ως παράδειγμα προς αποφυγή θα φαντάζει παράδεισος στην Ελλάδα του 2021

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

One thought

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.