Που είναι…Χατζηδάκης ; Κανείς άξιος (μνημονιακός) δεν χάνεται..

HellasForce.com

Που είναι…Χατζηδάκης ;  Κανείς άξιος (μνημονιακός) δεν χάνεται..

Μπορεί μην  έχει εργαστεί ούτε μια ένα λεπτό στην ζωή του, αλλά αν σε κάτι είναι καλός είναι τα κομματικά γρανάζια.

Απο φοιτητικό γκρουπούσκουλο μεταπήδησε στην Ευρωβουλή και μετά στην Βουλή με κολοφώνα της σταδιοδρομίας του, την καταστροφή των μικρομεσαίων για χάρη των MALL, των περιπτέρων και των Ελληνων γαλακτοπαραγωγών για χάρη των Ολλανδικών και των Γαλλικών Πολυεθνικών Γάλακτος.

Και επειδή o φίλοι μας οι Ευρωπαίοι πάντα επιβραβεύουν τους άξιους Πολιτικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του HF ο πρώην υπουργός ετοιμάζεται για υψήλη θέση στην έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με καλο μισθό στο κρύο κλιμα των Βρυξελλών.

ΥΓ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΝΔ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ…ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΠΗΔΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Αναμείνατε…

HellasForce.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.