Η ΑΔΜΗΕ επιβεβαιωνει(?)οτι κλεινουν ενα-ενα τα εργοστασια της ΔΕΗ;

Ατακτος

Η Μελίτη εδώ κι μήνες είναι κλειστή λόγω πυρκαϊάς, τα Αμύνταιο, το Νότιο Πεδίο πάει κατα διαολου, η πρώτη ύλη γίνεται όλο και πιο ακριβή, με τα χαράτσια στο λιγνίτη και τα «ατυχήματα»όπως του ορυχείο Μαυροπηγής και η προχθεσινή ανακοίνωση του ΑΔΜΗΕ μόνο καθησυχαστική δεν είναι ! Να ακούτε τον Ατακτο όταν σας μιλάει…

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΔΜΗΕ 14/3/2014  :

Αναφορά σε δημοσιεύματα τύπου σχετικά με τη λειτουργία της Μονάδας 4 της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη

14.03.2014


Με αφορμή  δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας της Μονάδας 4 της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. επισημαίνει τα ακόλουθα:

Η ΑΔΜΗΕ Α.Ε. ως Διαχειριστής του Συστήματος με βάση τις οικονομικές προσφορές (άρθρο 14 του ΚΔΕΣΜΗΕ) που υποβάλλουν οι συμμετέχοντες παραγωγοί και συνεκτιμώντας τα τεχνοοικονομικά δεδομένα τους (άρθρα 21, 51, 54, 55 του ΚΔΕΣΜΗΕ) προβαίνει στην κατάρτιση του Προγράμματος Κατανομής με βάση το οποίο γίνεται η ένταξη σε λειτουργία ή διακοπή λειτουργίας των συμμετεχόντων παραγωγών.

Βασικό στοιχείο της ένταξης ή της μη ένταξης σε λειτουργία μιας μονάδος αποτελεί η οικονομική προσφορά της, που υποβάλλεται με αποκλειστική ευθύνη του παραγωγού και είναι εμπιστευτικού χαρακτήρα. Στην εν λόγω περίπτωση, την ευθύνη του τρόπου υποβολής της προσφοράς της Μεγαλόπολης IV έχει αποκλειστικά η ΔΕΗ.

Ο κάθε παραγωγός είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ως προς τη διαμόρφωση της προσφοράς παραγωγής της μονάδος ηλεκτρικής ενέργειας (€/MWh) και φροντίζει για την ορθότητα υποβολής της δήλωσής του με βάση τον ΚΔΕΣΜΗΕ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.