Χρωστάς-δεν χρωστάς, η εφορία σου παίρνει τα λεφτά!

cover-90-smallΧρωστάς-δεν χρωστάς, η εφορία σου παίρνει τα λεφτά! Το εξώδικο που τους βάζει στη θέση τους, Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής!

Τρομάξατε όταν ακούσατε ότι η εφορία μπορεί να βάζει χέρι στον τραπεζικό σας λογαριασμό και να παίρνει όσα της χρωστάτε, αδιαφορώντας αν τα λεφτά είναι για την εγχείρηση της μητέρας σας;

Ακόμη δεν ακούσατε τίποτα! Γιατί, αυτό που δεν σας είπανε είναι ότι η εφορία μπορεί, πλέον, να βάζει χέρι στα χρήματά σας, ακόμα και όταν ΔΕΝ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ; Καθόλου. Στον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων πέρασαν ρύθμιση με βάση την οποία, αν ο εφοριακός κρίνει ότι ΜΠΟΡΕΙ και να χρωστάτε κάποια στιγμή στο μέλλον, παρεμβαίνει στην τράπεζα και δεσμεύει τα λεφτά! Από τώρα! Χωρίς να σας ενημερώσει! Χωρίς να υπάρχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή! Χωρίς δικαστική απόφαση! Επειδή έτσι κρίνει ο ίδιος! Καταργώντας, de facto, ακόμη και την χρονική προθεσμία που σας δίνει ο νόμος για να εξοφλήσετε μια οφειλή ΑΦΟΥ βεβαιωθεί και μέχρι να καταστεί ληξιπρόθεσμη. Για τον απλό λόγο ότι προχωρά σε συντηρητική κατάσχεση του λογαριασμού σας ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Βρείτε το εξώδικο που τους ξεκαθαρίζει ότι, αν τολμήσουν να σας δεσμεύσουν την περιουσία ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ, θα το πληρώσουν πολύ ακριβά.
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
Στείλτε το με fax, χωρίς να επιβαρυνθείτε με έξοδα για δικηγόρους και δικαστικούς επιμελητές.

Χτίστε ένα νομικό οχυρό κατά της -αντισυνταγματικής- συντηρητικής κατάσχεσης του τραπεζικού σας λογαριασμού, στο όνομα μιας οφειλής που δεν είναι καν ληξιπρόθεσμη, που μπορεί να μην έχει καν βεβαιωθεί!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.