Χάσαμε ένα εκατομμύριο Ελληνες λόγω μνημονίου! @toxwni

Η κυβέρνηση διαφημίζει το -υποτιθέμενο- «πρωτογενές πλεόνασμα». Την ίδια ώρα, το διαρκώς διογκούμενο δημογραφικό έλλειμμα απειλεί να καταπιεί το μέλλον της Ελλάδας.

Αυτή την Κυριακή, Το ΧΩΝΙ δημοσιεύει μια ανάλυση που αποδεικνύει πως το μνημόνιο σκοτώνει τους Ελληνες, αλλά και κάθε προοπτική εξόδου από το τούνελ της κόλασης.

ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ: Πώς μειώνονται οι γεννήσεις, πώς αυξάνεται η θνησιμότητα και η γήρανση, πώς αυξάνεται η εκροή Ελλήνων μεταναστών. Οδηγούμαστε, με μαθηματική ακρίβεια, σε μια Ελλάδα με λιγότερους νέους και εκπαιδευμένους Ελληνες. Σε μια Ελλάδα η οποία, κάθε μέρα που περνάει, έχει όλο και λιγότερες πιθανότητες να επανέλθει σε πορεία ανάπτυξης, αφού δεν θα διαθέτει το απαραίτητο ανθρώπινο δυναμικό. Θα έχει μεταβληθεί σε ένα απέραντο «γηροκομείο»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ πώς εξελίσσονται οι αριθμοί των γεννήσεων, των θανάτων, της νοσηρότητας, των μολυσματικών ασθενειών, της κατάθλιψης, των αυτοκτονιών, των αμβλώσεων, της μείωσης του προσδόκιμου ζωής, των φόνων και της εγκληματικότητας, των Ελλήνων που μεταναστεύουν. Πώς από τα «συν» του 2004 φτάσαμε στο απόλυτο «πλην» του 2013. Πώς χάσαμε μια γενιά μέσα σε μια πενταετία.

ΧΑΣΑΜΕ ΗΔΗ μια γενιά. Μέχρι το 2020 θα έχουμε χάσει Ε Ν Α Ε Κ Α Τ Ο Μ Μ Υ Ρ Ι Ο Ελληνες. Η νέα κατοχή θα μας έχει κοστίσει διπλάσια θύματα από όσα θρηνήσαμε στα πέντε χρόνια του Βʼ Παγκοσμίου Πολέμου. Και η τραγωδία συνεχίζεται… Μέχρι το 2050 θα έχουμε χάσει 2.000.000 Ελληνες.

Άδειες κούνιες και γεμάτα φέρετρα στην Ελλάδα των μνημονίων. Μια ΣΙΩΠΗΛΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.

Και αυτή την Κυριακή μέχρι την Δευτέρα το βράδυ, Το ΧΩΝΙ στα περίπτερα όλης της χώρας.

3 thoughts

 1. Γι΄αυτο ακριβώς προσφύγαμε στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης και μεταξύ άλλων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, καταγγείλαμε και την γενοκτονία σε εξέλιξη !

  Εδώ οι 5 προσφυγές http://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/

  ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ:

  http://justiceforgreece.wordpress.com/petitions/ελληνικά/

  Αν η γενοκτονία σας ενδιαφέρει μόνο στα λόγια, μην υπογράψετε το αίτημα, μην κάνετε δική σας καταγγελία και μην στείλετε αποδεικτικό υλικό στην Χάγη ή στους συντάκτες των προσφυγών !

  Μου αρέσει!

 2. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ , ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ , ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΒΓΟΥΝ, ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

  Μου αρέσει!

 3. Το αίτημα που θέτει η σημερινή ελληνική κοινωνία είναι βαθύτατα εκσυγχρονιστικό και πάει πέρα απ’ τον μεταπολιτευτικό πολιτικό και οικονομικό κύκλο πραγμάτων. Η ελληνική κοινωνία απαιτεί εκσυγχρονισμό του ελληνικού Πανεπιστημίου, εξορθολογισμό του προγράμματος σπουδών και βιβλιοθήκες που να ανταγωνίζονται ευθέως τα καλύτερα Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Απαιτεί παραγωγικοποίηση της τεράστιας υδροκέφαλης κρατικής υδρίας και κατάργηση παρωχημένων νόμων που, με το πρόσχημα της ελευθερίας – σάμπως τάχατες η Ελλάδα σήμερα να κινδυνεύει από φασισμό – καταπατούν και καταστρέφουν κτιριακές εγκαταστάσεις που έγιναν με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Απαιτεί ενδυνάμωση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας και παραπέρα εκσυγχρονισμό της, ένας εκσυγχρονισμός που πρέπει να λάβει χώρα ταυτόχρονα με τον εκσυγχρονισμό των δομών του κράτους και της οικονομίας. Ο Έλληνας και η Ελληνίδα σήμερα αιτούν να έχουν ένα κράτος στην υπηρεσία των αναγκών τους, κι όχι στην υπηρεσία του ληστρικού κρατικού διαχειριστή και του κομπραδόρικου κεφαλαίου. Ένα κράτος στο οποίο να λειτουργούν οι υπηρεσίες και να εξυπηρετούν το πολίτη, με μια αλλαγμένη ηθική και κουλτούρα της δημόσιο-υπαλληλίας σε ένα ηλεκτρονικοποιημένο πλαίσιο διαχείρισης της κρατικής μηχανής. Η εκμετάλλευση και ορθολογική χρησιμοποίηση των νέων τεχνολογιών έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στην Ελλάδα την ανάκτηση του χαμένου έδαφος που οφείλεται στην ιστορική απουσία μιας αστικής, βιομηχανικής τάξης-οργανωτή του κράτους και της κοινωνίας. Αλλά για να συμβεί αυτό, χρειάζεται μια νέα γενιά ανθρώπων, μια νέα κυβερνώσα πολιτική τάξη. Αυτό δεν το είδε η λεγόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου» τότε που έπρεπε, το 1983 με την ανακήρυξη του ψευδοκράτους του Ντενκτάς, το 1991 με το λεγόμενο «Μακεδονικό», το 1992 με τη Συνθήκη του Μάαστριχτ, το 2002 με το σχέδιο Ανάν και σήμερα με τη κρίση του δικομματισμού. Γιαυτό και ο θετικός της ρόλος στη ιστορία της μεταπολίτευσης είναι πολύ αμφιλεγόμενος.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.