Δικαίωση! Παγώνουν τη Φούσκα των Φωτοβολταϊκων!

netakias

στο blog προβλέπαμε από τις (8 /10/2010: ΔΕΗ : Θα πληρώσουμε το κόστος της “Πράσινης” Απάτης; )

Πριν από μόλις 20  μέρες (30/7/2012: Η Πράσινη Απάτη δημιούργησε στην ΛΑΓΗΕ έλλειμαμαθαμε ότι ανακάλυψαν έλλειμμα 300.000.000,00 € στην ΛΑΓΗΕ !

Γιατί απλά η ΔΕΗ  αγόραζε από φωτοβολταικα πάρκα στην τιμή 0,45-0,55 €/κιλοβατώρα και στη συνέχεια το ρέυμα αυτό το  πούλαγε στους καταναλωτες στην τιμή των… 0,14 €/ κιλοβατώρα (τιμές 2010), καθιστώντας την οικονομική συναλλαγη εντελώς «παράδοξη» ή…..απάτη;

Σήμερα διαβάζουμε, ότι  παγώνουν και τυπικά οι διαδικασίες αδειοδότησης των φωτοβολταϊκών σταθμών. ΦΕΚ Β’ 2317/10.08.2012.
Ειδικότερα, εκδόθηκε η απόφαση «Αναστολή διαδικασίας αδειοδότησης και χορήγησης προσφορών σύνδεσης για φωτοβολταϊκούς σταθμούς λόγω κάλυψης των στόχων που έχουν τεθεί με την απόφαση Α.Υ./Φ1/οικ.19598/01.10.2010 του υπουργού Π.Ε.Κ.Α.», σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται:

– Η υποβολή νέων αιτημάτων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς
– Η εξέταση εκκρεμών αιτημάτων από τη Ρ.Α.Ε. για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς.(skai.gr)

Εσκασε η φούσκα; Θα δείξει….

Ακολουθήστε μας….

Add to Technorati Favorites

3 thoughts

  1. παγώνουν και τυπικά οι διαδικασίες αδειοδότησης των φωτοβολταϊκών σταθμών. ΦΕΚ Β’ 2317/10.08.2012.
   Ειδικότερα, εκδόθηκε η απόφαση «Αναστολή διαδικασίας αδειοδότησης και χορήγησης προσφορών σύνδεσης για φωτοβολταϊκούς σταθμούς λόγω κάλυψης των στόχων που έχουν τεθεί με την απόφαση Α.Υ./Φ1/οικ.19598/01.10.2010 του υπουργού Π.Ε.Κ.Α.», σύμφωνα με την οποία αναστέλλεται:

   – Η υποβολή νέων αιτημάτων στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς
   – Η εξέταση εκκρεμών αιτημάτων από τη Ρ.Α.Ε. για χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς.

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.