Αν η Βούλα Παπαχρήστου…

ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

netakias

Αν η Βούλα Παπαχρήστου.….

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έλεγε σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ, ότι οι Ελληνες είναι Τεμπέλιδες και Διεφθαρμένοι θα είχε κερδίσει επάξια μια θέση στους Μεγάλους Στοχαστές.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε ότι ο Κολωκοτρώνης είχε γκόμενο φυσικά και θα είχε χιούμορ και θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έγραφε για συνωστισμούς και ότι «Οι κλέφτες (σ.σ.n.με μικρό «Κ»!) συγκροτούν ένοπλες ομάδες, κάνουν επιθέσεις σε εμπορικές αποστολές, σε κρατικούς (σ.σ.n.οχι Τούρκους) αξιωματούχους» θα γινόταν ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ  γιατί όχι και Αρχηγός.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ έπλεκε το εγκώμιο του ακροδεξιου Βορίδη, εξυβριζε τον Χριστόδουλο και οδηγούσε Φεράρι θα ήταν σίγουρα ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ.

ΑΝ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ήξερε τι εκπροσωπει το αρχαίο πνεύμα αθάνατο και τα  ολυμπιακα ιδεώδη θα έβγαζε κι αυτή 1.000.000,00εκ € στο εξωτερικό και θα ήταν φίλη και με τον Χριστοφοράκο…. (εδω)

αλλά δυστυχώς η  ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι μια κοπέλα σαν εμάς, του κοινούς Ελληνες (γι αυτούς) που αφιέρωσε την ζωή της τα τελευταία 10 χρόνια για να είναι στους Ολυμπιακούς Αγώνες……

Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ είναι για όλους του Ελληνες ήδη Ολυμπιονίκης γιατί, εμείς που «δεν ξέρουμε» από Ολυμπιακά Ιδεώδη, αρκούμαστε σε ένα κλάδο ελαίας και δεν θαμπωνόμαστε από το χρώμα του χρυσού….

ΥΓ-Τελικά όμως, τους πείραξε το tweet με το ανέκδοτο που «προσεβαλε» την χώρα ή το άλλο tweet της ιδίας για τον Ακη; Τον Ακη που τιμά την χώρα και το πολιτικό σύστημα;

tweet 23 jul

Να δεις τελικά που την πισίνα στον κορυδαλό την φτιάξανε..για να πέζει με τα υποβρυχιά του ο Άκης!!!:-p

netakias.wordpress.com

38 thoughts

    1. Τί λες ρε φίλε, ψυχολόγος πρέπει να έχεις σπουδάσει ! Τέτοια μυαλά χρειάζονται στην κυβέρνηση, να καταθέσεις αίτημα για κανένα υπουργείο !!!

      Μου αρέσει!

    2. Όχι, δηλαδή, εσύ τώρα που το ξέρεις; Την ήξερες κι απο χτες, παρακολούθησες την προετοιμασία της κι έβγαλες το συμπέρασμα ότι θα πήγαινε για χαβαλέ στο Λονδίνο; Αν κάποιος/-α ποστάρει ένα αστείο όταν δεν κάνει προπόνηση, πάει να πει πως δεν είναι συγκεντρωμένος στον τελικό στόχο; Υποθέτω πως δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ με τον αθλητισμό και κουβαλάς πολλά κόμπλεξ για ανθρώπους που μόνοι τους έφτασαν εκεί που έφτασαν. Συγχαρητήρια πάντως, ανήκεις στο τμήμα της κοινής γνώμης που «αφουγκράστηκαν» οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας και πήραν αυτήν την «καθαρτική» απόφαση. Κοιμήσου ήσυχος Έλληνα, τώρα πια η Δικαιοσύνη αποδόθηκε!

      Μου αρέσει!

    3. Το αν ειναι συγκεντρωμενη στους αγωνες το ξερει αυτη και ο προπονητης της. Και αν καποιος παει στην ολυμπιάδα για χαβαλε γιατι δεν πας και εσυ ρε μαγκα μου. Το σχολιο απο την αλλη αφορουσε μια πτυχη της καθημερινότητάς της και μονο ακρα φασιστοιδη μπορουν να της απογορευσουν να το κάνει. Ζει και αυτη στην μπουρδελοχωρα αυτη των καραμαλήδων και των παπανδρειδων. Δεν ειναι πολίτης; Τι ειναι μαιμού, φανταρος του κοκκινου στρατου;ειστε πολυ κομπλεξικοι πολλοι εδω μ´εσα. Το οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κραμαστάρια, σε ´ολο του το μεγαλείο

      Μου αρέσει!

    4. καλα γραψε ελληνικα και μετα σχολιασε.και συ που ξερεις αν ηταν ή δεν ηταν συγκεντρωμένη στους αγώνες.και αν νομιζεις οτι θα πηγαινε για χαβαλε υπάρχουν και αλλοι ανθέλληνες σαν και σενα

      Μου αρέσει!

    5. Μα ακριβώς επειδή ήταν υπερβολικά συγκεντρωμένη και πολύ σκληρά προετοιμασμένη για τους Ολυμπιακούς, δικαιολογείται απόλυτα να χαλαρώνεις και λίγο γράφοντας και μιά …λαλακία στο facebook. Εσύ όμως, είσαι απλώς ένας βλάκας, άλλος ένας «χρήσιμος ηλίθιος» του συστήματος. Τουλάχιστον έτσι βγάζεις κι ένα χαρτζιλίκι διότι αλλιώς, ως ατάλαντος που είσαι θα πέθαινες της πέινας!!! Βλάκα έ βλάκα!!!

      Μου αρέσει!

  1. Και φτάσαμε τώρα αύτοί που έφτασαν την Ελλάδα στην σημερινή της κατάσταση ,αύτοί πού στην ούσία πρόδωσαν την Ελλάδα να έρχονται τώρα και να μας κάνουν μαθήματα δεοντολογίας.
    Μάλιστα μην απορείτε καθόλου …… Εγώ έμαθα στον τόπο που μεγάλωσα ή τουλάχιστον με έμαθαν οι γονείς μου , να λέω πάντα την αλήθεια όσο σκληρή και με όσες συνέπειες θα μπορούσαν να προκύψουν είς βάρος μου από αύτήν , από ανθρώπους όπως και στην προκειμένη περίπτωση υπήρχαν και θα ύπάρχουν γιατί πάντα, και το λέω με λύπη μου γιατί (όπως είπα λέω μόνο την αλήθεια )αύτή ή χώρα με την ίδια συχνότητα που έβγαζε ήρωες έβγαζε και προδότες.
    Αύτά λοιπόν που ειπώθηκαν δεν ήταν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από την καθαρή αλήθεια που κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουν ή βλέπουν αλλά τους βολεύει να κάνουν πώς δεν την βλέπουν και ότι αύτά που είπώθηκαν είναι βλασφημία και ότι προσβάλουν το Ελληνικό έθνος .
    Και εγώ πρίν γράψω παρακάτω θα΄ήθελα να στείλω στον διάολο όλους αύτούς τους δήθεν πού χαράσσουν κανόνες που οι ίδιοι δεν τηρούν και δεν θα τηρήσουν ποτέ ……..
    Συγνώμη όμως γιατί όπως ξέρουμε ο κάθε κανόνας εχει και τις εξαιρέσεις του και ή εξαίρεση στην προκειμένη περίπτωση είναι Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ .
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΗΡΟΎΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΤΗΡΟΥΝ ΟΣΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.
    Ας φτάσουμε όμως και στο επίμαχο σημείο γιατί αρκετά προλογίσαμε χωρίς βέβαια να έχουμε βγεί από το θέμα μας .
    Μία Ελληνίδα λέει αθλήτρια αγνοώ και το όνομά της η δεν θέλω να το αναφέρω …. Είπε λέει τά εξής ¨
    Τά κουνούπια του Νείλου στην Ελλάδα δεν θα έχουν πρόβλημα φαγητού γιατί ύπάρχουν τόσου αφρικανοί που δεν θα έχουν το πρόβλημα του μη σπιτικού φαγητού ……
    Και πές τε μου τώρα Αν αύτό δεν είναι μια αλήθεια που δεν θέλουν να παραδεχτούν αύτοί ποιοι αλλοι φυσικά αυτοί που ανοιξαν τις πόρτες και τους έφεραν .
    Στο κάτω κάτω άς βγάλουν νόμο όπως αρχίζουν και το συνηθίζουν και να απαγορεύσουν μαζί με αύτό και όλα τά αστεία των ποντείων και να αφήσουν τις υποκρισίες και ας δούνε μια φορά την πατρίδα τους ….. μας περισέυουν βλέπεις και οι αθλήτριες και οι αθλητές
    Άλλη μια πετρίτσα προδωσίας στην μικρή μας πατρίδα από τους απάτριδες μισθοφόρους.
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕς.

    Μου αρέσει!

  2. Η Β. Παπαχρηστου μας πειραξε και το καναμε θεμα στα παγκοσμια νεα? Δειτε τα χαλια μας που δεν συμμαζευονται με τιποτα και ανοιξτε τα ματια και τα αυτια σας. Μη ξεχνατε τον πατο του βαρελιου ακομα δεν το πιασαμε.Αχ! Ελλαδα μας που καταντησες.

    Μου αρέσει!

  3. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ! ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ TWEETS ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΜΕ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΑ.??? ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ (ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ )ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ, Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙ?

    Μου αρέσει!

    1. Ακριβώς! Την ίδια απορία έχω κι εγώ!! Από πότε οι «Αμερικανιές» τύπου Tweeter και Facebook έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο? Και εν πάσει περιπτώσει από πότε η προσωπική ζωή του καθενός έχει αντίκτυπο στην επαγγελματική ζωή?!?

      Μου αρέσει!

  4. ΟΛΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΓΩ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ Η ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

    Μου αρέσει!

  5. Να μας πει καποιος αν διαφωνει οτι ο δυτικος Νειλος ειναι στην Αφρικη, οτι τα κουνουπια τσιμπανε τους Αφρικανους και οτι στην Ελλαδα εχουμε πολλους αφρικανους.

    Γιατι αυτα ειπε η Παπαχρηστου. Βλεπει καποιος κατι ρατσιστικο σε αυτα?

    Μου αρέσει!

  6. μακάρι όλοι αυτοί που την λασπολογούν να είχαν προσπαθήσει έστω και λίγο ,να στερηθούν και να αγωνιστούν για την ΕΛΛΑΔΑ όπως κάνει η Βούλα.και όσο για τους βουλευτές μας και για τους μελαψούς,γιατί μένουν στην Εκάλη και δεν μένουν στην Κολιάτσου που τέτοια ώρα ούτε για φάρμακα δεν βγαίνεις ?……

    Μου αρέσει!

  7. και τον άλλον που μας κόλλησε τη ρετσινιά του διεφθαρμένου στις συνειδήσεις όλων των κατοίκων αυτού του πλανήτη τον αφήνουμε και κυκλοφορεί ελεύθερος

    Μου αρέσει!

  8. Aντι οι κυριοι αυτοι να μας απασχολουν με τα κουνουπια που οντως ειναι απο τα μεγαλυτερα προβληματα της χωρας και μπραβο στην Βουλα που το θιγει εστω και σαν αστειο να μας πουν για τις εξαγωγες χρηματων στο εξωτερικο και να απολογηθουν διαφορετικα να σκασουν οι συγκενεισ του ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ

    Μου αρέσει!

  9. Τώρα τι κάνουμε; … Κανονικά πρέπει να … χέσουμε τον Κούβελο και τον Καπράλο…. αλλά αυτοί είναι ήδη μέσα στα σκατά … οπότε τζάμπα και το χέσιμο….

    Μου αρέσει!

  10. Απορώ με τι κριτήριο ο κόσμος ψηφίζει Δημαρ και Συριζα. Τα ψηφίζει απλά επειδή δεν είναι ΝΔ και Πασοκ ? Αν όντως ισχύει αυτό , υπάρχουν άλλα 100 κόμματα που μπορεί να διαλέξει.
    Τα κόμματα αυτα είναι αντικειμενικά 100% ανθελληνικά, κανείς δεν το έλαβε αυτό υπόψη του στην κάλπη?

    Μου αρέσει!

  11. φασιστομουτρα που καταστρεψατε την Ελλαδα…η κοπελα σας μαρανε…
    αμα ητανε καμια….Ρεπουση του ¨συνωστισμου¨ στο λιμανι της Σμυρνης(ειχε κλεισει το ΠΑΜΕ Τουρκιας το λιμανι)…θα επαιρνε βραβειο απο τον…ξεχασιαρη Κου(ν)βελο (που …ξεχασε να δηλωσει το εκατομμυριακι που εβγαλε απο τη χωρα…αλλα δεν ξεχασε να καρατομησει μια κοπελα που …¨ειδε¨, ο,τι κανουν οι ξεφτιλισμενοι πολιτικοι μας(που το προκαλεσαν….)…ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ…¨ΒΛΕΠΟΥΝ¨
    ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ….
    δεν μας πειραζουν οι Τουρκικες φρεγατες στο αιγαιο…
    το ξεπουλημα της Κυπρου…της Θρακης…οι ¨Τουρκικες¨ μειονοτητες
    τα χυδαια υβρεολογια των πολιτικων εδω και 3 χρονια σε ολα τα μεσα και οργανισμους που καθυβριζουν τον Ελληνα με μια τρομερα φασιστικη δοση συλλογικης ευθυνης…
    δεν τους πειραζει ο μεθυσος Μπουταρης που ¨βλεπει¨ στο σπιτι του Κεμαλ (σφαγεα εκατομμυριων και προπομπο του Χιτλερ)…μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να κονομησει απο τους Τουρκους τουριστες…(τοτε να βαλουμε και μια προτομη του Χιτλερ να κονομαμε απο τους….εκατομμυρια νεοναζι ανα τον κοσμο που θα εισρευσουν να προσκυνησουν….η μηπως αυτος ειναι κακος επειδη δεν εσφαζε Ελληνες;;;;)
    δεν τους πειραζει η αποδομηση και ο αφελληνισμος των παντων…(παιδειας προπαντως)
    ουτε τα …αστειακια των ξενων και τα πρωτοσελιδα που καθυβριζουν την Ελλαδα…
    ουτε τους νοιαζει που ο Ελληνας ειναι αναλωσιμο ειδος και βορρα εν ειδη κυνηγετικου ειδους απο τις ορδες που οι…ευαισθητοι αυτοι ανθρωπο μας φορτωσαν στις πλατες μας…
    αλλα μη σας ξεφευγει το ΝΟΗΜΑ…η αθλητρια μας απλα εγινε ενα παραδειγμα…οπως η Ελλαδα μας…του τι θα παθει οποιος, εστω, σκεφτεται εναντιον του σχεδιασμου τους…
    ενας ιδιοτυπος (αλλα ξεκαθαρος οσο ποτε) φασισμος εχει ενσκυψει πλεον σε ολο το φασμα της ανθρωπινης δραστηριοτητας και πλαισιου δρασης…..και τοσο μα τοσο υποκριτικα και επιλεκτικα….¨ευαισθητος¨…
    ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ (και αρα φασιστικα και ρατσιστικα)…ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ…ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΝ…¨ΡΑΤΣΙΣΜΟ¨ ΟΥΤΕ ΩΣ …ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ(εστω και αν προκειται για απλη περιγραφη της πραγματικοτητας)
    ΝΤΟΠΗ….
    Ξ Υ Π Ν Α Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  12. Πολύ μεγάλο θέμα έγινε αυτό της Βούλας Παπαχρήστου. Λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα να λύσουμε εδώ στην Ελλάδα. Και δε μου λέτε; Αν έγραφε ότι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι που άφησαν τη χώρα να κατρακυλήσει ως εδώ θα την απέκλειαν από την Ολυμπιάδα; Ναι ή Ου; Γιατί ο χαρακτηρισμός ηλίθιος υποδηλώνει ρατσισμό νομίζω, έτσι; Ή όχι; Τον ρατσισμό όμως τον ερμηνεύουμε όπως θέλουμε εδώ σ’ αυτήν τη χώρα. Αρκεί να μην θίξουμε τα συμφέροντα των ξένων, των κατοικιδίων και άλλων. Τα δικά μας τα συμφέροντα ποιος τα λογαριάζει; Ποιος νοιάζεται!

    Μου αρέσει!

  13. Ηταν ενα απλο αρθρο που παρεθεσε καποιες αληθειες!!!!

    Ηταν ομως και καποιοι αναγνωστες, οι οποιοι «εκριναν» το αρθρο οχι για αυτα που ελεγε, αλλα με αυτα «πρεσβευει» ο φανατικος, ο «κολλημενος»……..

    Ψεματα ειναι αυτα που γραφει ο αρθρογραφος? Οχι!

    Μηπως υπερβολες? Ουτε!!

    Αλλα, τοτε γιατι τοσες διαφωνιες?

    Ξεχασα!!! Αν μπορουσαμε εμεις να «μιλησουμε» την ιδια γλωσσα, αυτους θα ειχαμε για κουμανταδορους?

    Μου αρέσει!

  14. ΟΙ-ΕΜΩΜΕΝΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΜΕ-ΤΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ-ΤΟΥ-ΘΕΟΥ-ΘΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ-ΜΙΑ-ΟΥΚΟΥΜΕΜΙΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΜΕ-ΤΗ-ΕΝΩΣΗ-ΟΛΩΝ-ΤΩΝ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ-ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΣΤΙΣ-ΕΠΟΜΕΝΕΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ-ΕΤΣΙ-ΩΣΤΕ-Η-ΕΛΛΑΔΑ-ΝΑ-ΑΡΧΙΖΕΙ-ΝΑ-ΑΝΑΤΕΛΕΙ-ΣΑΝ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ-ΔΥΝΑΜΗ-ΟΛΟΥ–ΤΟΥ-ΚΟΣΜΟΥ

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.