Εθνική κυριαρχία ή εξαθλίωση με τα μνημόνια???

του Αντρέα Γιατριά.

Η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων είναι μονόδρομος ώστε η Ελλάδα να αναγεννηθεί. Ο λογιστικός έλεγχος του χρέους,για να δούμε πόσα χρωστάμε και σε ποιόν πρέπει να αποτελέσει την πρώτη κίνηση της επόμενης κυβέρνησης.

Το χρέος που δημιουργήθηκε από μίζες, δωροδοκίες είναι παράνομο και δεν αναγνωρίζεται.Είναι το λεγόμενο απεχθές.Η υποταγή και η συνέχιση αυτών των πολιτικών θα οδηγήσει τη χώρα σε πτώχευση,και μετά προκειμένου να πληρωθουν οι δανειστές θα αρχίσει η κατάσχεση της δημόσιας περιουσίας.

Στην πρώτη δανειακή σύμβαση το 2010 των 110 δις ευρώ στο άρθρο 14,παρ 5 λέγεται το εξής…Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων,παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία,από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση,περιλαμβανομένων,χωρίς περιορισμούς,της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής,δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή κατά σχέση,αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή,και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δε το απαγορέυει ανακαστικός νόμος……

Μετά από αυτό πρέπει όλοι να να αναρρωτηθούμε αν υπάρχει ελληνική δημοκρατία, και αν λειτουργεί κανένας θεσμός.Αν η λύση στο πρόβλημα είναι η λιτότητα,η υποδούλωση και η υποταγή είναι το θέμα που πρέπει να σκεφτεί ο καθένας μας πριν την κάλπη.

http://wp.me/p2fz3E-k8

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.