Δρ.Κ.Τόμπρας προς κ.Λουκά Παπαδήμο…

κ. Πρωθυπουργέ,

Δια της παρούσης μου σας ζητώ να δημοσιοποιήσετε τα πλήρη στοιχεία ταυτοποίησης του κομμιστή του ομολόγου των 435 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο πληρώσατε σήμερα κατά παράβαση των όρων του PSI.

Είναι αδιανόητο και αποτελεί πρωτοφανή πολιτική και οικονομική απάτη, με ζημία των Ελλήνων ομολογιούχων, το PSI να εφαρμόζεται επιλεκτικά, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα αγνώστων αλλοδαπών ομολογιούχων του Ελληνικού  Δημοσίου.

Μετά τα ανωτέρω, σας ζητώ να μας ενημερώσετε :

ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ?

Δρ.Κ.Τόμπρας

ΥΓ. 1 – Μήπως ο πανικός που δημιουργήθηκε σήμερα με το έγγραφο μαϊμού που συγκεκριμένοι κύκλοι επιχείρησαν να χρεώσουν στον κ.ο Πάνο Καμμένο, αποσκοπούσε στη μονοπώληση της δημοσιότητας με το συγκεκριμένο ζήτημα, προκειμένου να περάσει στα ψιλά γράμματα η καταχρηστική πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου ?

ΥΓ. 2 – Παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιήσατε σήμερα, προσωπικά ο ίδιος, στους Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προκειμένου να αναζητήσετε συνενόχους στο έγκλημα που διαπράξατε με την πληρωμή του ανωτέρω ομολόγου, οι ποινικές σας ευθύνες παραμένουν ακέραιες και θα κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη, μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατικής Ομαλότητας στην Πατρίδα μας.

Τέλος σας υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η επόμενη Ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης δεν θα είναι Πολιτική.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.