3 thoughts

  1. Νετάκια,

    σου γράφω σχόλιο εδώ, που δεν έχεις ακόμα σχόλιο, επειδή δεν θέλω να κάνω κακό στον Π.Καμμένο, ακόμη.
    Είμαι μεγάλος σε ηλικία, ( ηλικιωμένο παιδί, όπως με αποκαλώ) και έχω δει και ακούσει πολλά και πολλούς.
    Κάθε φορά όμως έμενα με την πίκρα της αποτυχίας. Καραμανλής ο εθναρχίδης, ανδρέας ο «η, Ελλάδα στους Έλληνες», Σιμήτης ο …ΚΙινέζος…μέχρι τον ΓΑΠ ο «υπάρχουν λεφτά».
    Τώρα έρχεται ο Καμμένος. Πώς να τον πιστέψω; Τον βλέπω και τον φοβάμαι. Οι τρόποι του δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Δείχνει να είναι παρορμητικός. Φωνάζει στο Βήμα της Βουλής νευρικά, υστερικά θα έλεγα. Δεν δείθχνει να έχει αυτοκυριαρχία, απαραίτητο προσόν για έναν ηγέτη.
    Φαίνεται να τον γνωρίζεις. Μίλησέ του σχετικά. Αν σε ακούσει θ;α είναι καλό σημάδι. Θα σημαίνει ότι είναι ανιδιοτελής και στόχος του είναι η Ελλάδα μας και όχι ο εαυτός του.
    Τον σκέπτομαι σαν ηγέτη της χώρας μας να συναντιέται με τα καθήκια της Ε.Ε. Αν φερθεί όπως τώρα στη Βουλή θα τον φάνε.
    Κατάλαβες πιστεύ γιατί δεν έγραψα αυτό το σχόλιο στην ολυμπία.
    χαιρετώ σε

    γ.κ.

    Μου αρέσει!

  2. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΑΠΟ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ » ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ .ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ .ΑΥΤΟ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΗΜΕΡΑ …..ΠΟΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ ……ΤΟΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΤΣΑΜΠΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ……ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ .ΠΕΝΕΠΙΝΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ,ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΛΠ……ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΙΑΣΥΝΗ ……..ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ……..ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ …….ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ …..ΕΙΝΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΓΑΝΟ …….ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ …ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ …..ΠΕΛΑΤΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ……ΜΙΖΕΣ ……ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ …..ΑΦΥΛΑΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΕΝΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.